Γνωστό ζευγάρι της showbiz παντρεύεται – Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου του! (Video & Photos)

Ακούσαμε Σχέσεις

Γνωστό ζευγάρι της showbiz παντρεύεται – Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου του! (Video & Photos)

Παντρεύεται το καλοκαίρι στην Μύκονο γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Mάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ορίσει και την ημερομηνία που θα τελεστεί το μυστήριο!

Την πιο όμορφη και δημιουργική περίοδο της ζωής του σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, διανύει ο τραγουδιστής! Από την μια οι εμφανίσεις του στο πλευρό του σπουδαίου Τόλη Βοσκόπουλου στο Baraonda, και από την άλλη ο γάμος του !

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε πως όταν πριν από τέσσερις μήνες έχασε τη μητέρα του, χώρισε οριστικά με την πρώην σύντροφό του και γνώρισε την τωρινή του σύντροφο, με την οποία αποφάσισαν να παντρευτούν στις αρχές καλοκαιριού, είχε πει στο Happy Day.

Συγκεκριμένα είπε: «O γιος μου γίνεται 11 χρονών, δε θέλω να γίνει τραγουδιστής. Πριν τέσσερις μήνες έχασα τη μητέρα μου, τη Μεταξία. Αποφάσισα μετά από πολύ καιρό να παντρευτώ με θρησκευτικό γάμο στις αρχές καλοκαιριού. Προσπάθησα να τα βρω με την αρραβωνιαστικιά μο, αλλά δυστυχώς δεν ευδοκίμησε. Τότε μάλιστα που έφυγε η μητέρα μου από τη ζωή, τελείωσε και η σχέση μου. Επειδή η ζωή τρέχει, γνώρισα ένα πολύ θετικό άνθρωπο που με κάνει και γελάω και την κάνω και γελάει. Ο γάμος θα γίνει στον τόπο της νύφης, τη Μύκονο. Ο γιος μου στηρίζει τις επιλογές μου»!

Τώρα λοιπόν ο τραγουδιστής μας αποκάλυψε πότε ακριβώς ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *