“Κούφανε” το σύμπαν ο Κουμουτσάκος απαντώντας τι θα γίνει αν ξαναέρθει το Oruc Reis: Πρέπει να ισχύει το δόγμα του Sting, ξέρετε, του τραγουδιστή των Police! (vid)

Ακούσαμε Μουσική

“Ο κόσμος ανησυχεί, πολλοί αναρωτιούνται τι γίνεται αν ξαναέρθει το ωκεανογραφικό και προσπαθήσει να κάνει γεωτρήσεις, όπως έχει απειλήσει ο Ερντογάν, θα το βυθίσει η Ελλάδα” ρώτησε σε βραδινή εκπομπή του Blue Sky τον αν.Υπουργό Μετανάστευσης Γιώργο Κουμουτσάκο, ο παρουσιαστής Γιάννης Παπαδόπουλος.

“Η Έλλαδα έχει ζωτικά συμφέροντα και ένοπλες δυνάμεις” απάντησε ο Γ.Κουμουτσάκος βαρύγδουπα και έχοντας αφήσει λίγο speechless τους δημοσιογράφους του πάνελ είπε να το απογειώσει το θέμα “σε καταστασεις έντασης όπως αυτές, πρέπει να ισχύει το δόγμα Sting, ξέρετε ποιος είναι ο Sting; Ο τραγουδιστής των Police. Ποιο είναι αυτό το δόγμα; Αυτό που έλεγε αυτό το τραγούδι, πολύ γνωστό σε όλους, κάθε σου αναπνοή και κάθε σου κίνηση εγώ θα την παρακολουθώ. Αυτό είναι το δόγμα που πρέπει…every breath you take,every move you make, i will be watching you, αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα“!

Όπως καταλάβατε το δόγμα της ασφάλειας και της αστυνομοκρατίας (Police) έχει καταλάβει τα πάντα…

το είδαμε στο nonews-news.blogspot.com

the FAQ team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *