Σπυριδούλα – MasterChef: Πήγε στο “Πρωινό” και θυμήθηκε τα σχόλια που είχε κάνει για εκείνη η Φαίη Σκορδά

Μαγειρική Μουσική

Εκεί η φιναλίστ του MasterChef θέλησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις σχετικά με τον χαρακτήρα της και τα όσα είδαμε στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Ήταν υπερβολικό και αυτό που έβγαινε και εγώ πάρα πολλές φορές. Ο εγκλεισμός, η πίεση, είμαι και νευρική από μόνη μου είμαι και γλωσσού γενικότερα… Ήταν ένας διαγωνισμός, δεν μπήκα για να κάνω φίλους, μπήκα για να νικήσω και το είπα από την πρώτη στιγμή… Δεν με νοιάζει να μιλήσω με την Άλκηστη. Επιλεκτικά μιλάω με κάποια παιδιά που θέλω να έχω στη ζωή μου» είπε αρχικά η Σπυριδούλα.

Στη συνέχεια ωστόσο η μαγείρισσά θυμήθηκε όσα είχε πει για εκείνη πέρσι η Φαίη Σκορδά: «Το είπες αυτό κι εσύ Φαίη μου πέρυσι ότι “εύχομαι να μην πετύχω την Σπυριδούλα σε κάποιο εστιατόριο, θα με δηλητηριάσει σίγουρα με αυτά που έχω πει”».

«Ήσουν έντονη. Κάποια περιστατικά είναι η αλήθεια. Όταν τα έβλεπες έλεγες “Τι είναι αυτό το κορίτσι τώρα; Έχει μία έπαρση”. Ότι κάποιος όμως στην κανονική του ζωή μπορεί να είναι αλλιώς γιατί οι συνθήκες είναι διαφορετικές και η πίεση και η συναισθηματική φόρτιση είναι πάρα πολύ μεγάλη και αυτό το κατανοώ. Αλλά ένας ήρεμος άνθρωπος δεν μπορεί να αλλάξει για εμένα. Από την άλλη όμως, δεν ήμασταν μόνο εμείς. Όταν βγήκες δεν άκουσες διάφορα;» απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *