Αποχώρηση «θρίλερ» στο MasterChef – Χαμός στο Twitter με την κυρία Γιώτα (video)

Μαγειρική

Αποχώρηση «θρίλερ» στο MasterChef – Χαμός στο Twitter με την κυρία Γιώτα (video)

Σε «θρίλερ» εξελίχθηκε η δοκιμασία αποχώρησης στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, μεταξύ της κυρίας Γιώτας και του Ηλία.

Οι διαγωνιζόμενοι κάθε ομάδας κλήθηκαν να εκτελέσουν άψογα το πιάτο που παρουσίασε και μαγείρεψε μπροστά τους ο κριτής-αρχηγός τους. Από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, την μαύρη ποδιά έλαβε η κυρία Γιώτα, η οποία δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τον κριτή με αποτέλεσμα να είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Αν και η ίδια επέμενε πως έχει κάνει ένα τέλειο πιάτο, μάταια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι δεν είναι σωστά μαγειρεμένο.

«Έχω ψήσει ένα τέλειο ψάρι, έχω φτιάξει ωραία μύδια, τέλεια, είναι η δουλειά μου, αλλά σε έχασα λίγο με τα κρεμμύδια γιατί δεν θέλω να κοπώ», έλεγε η διαγωνιζόμενη την ώρα που ο κριτής δοκίμαζε το πιάτο της.

Στη συνέχεια, μαγείρεψαν οι παίκτες του Σωτήρη Κοντιζά, από τους οποίους την μαύρη ποδιά έλαβε ο Ηλίας, καθώς δεν κατάφερε να βγάλει ολοκληρωμένο πιάτο στον κριτή.

Τέλος, από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, ο παίκτης που εξαιτίας μιας σειράς κακών συγκυριών δεν εκτέλεσε σωστά την συνταγή ήταν ο Ηρακλής, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω μέρος του χώρου με αποτέλεσμα να μην ακούει ξεκάθαρα τις οδηγίες και το κάθε βήμα του κριτή, ενώ μια ανάσα πριν το τέλος, θέλησε να βοηθήσει τον συμπαίκτη του κάτι που του κόστισε.

Για μια στιγμή άφησε την κουζίνα του προκειμένου να πιάσει το σκόρδο που έπεσε από τον συμπαίκτη του με αποτέλεσμα να μην ακούσει το τελικό βήμα της συνταγής και να κάνει λάθος.

Οι 3 παίκτες διαγωνίστηκαν εκ νέου μπροστά στους κριτές, που τους ζήτησαν να μαγειρέψουν αυγά με 4 διαφορετικούς τρόπους, κάτι που αποδείχτηκε πιο δύσκολο στην πράξη.

Για ακόμα μια φορά, ο Ηρακλής είχε μια ατυχία, όταν αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία, μάλιστα, το μαγείρεμα, του έπεσε το βραστό αυγό…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *