«Ερωτευτείτε, αλλά… προφυλαχτείτε!» το μήνυμα εκδήλωσης στο ΕΠΑΛ Συκεών

Μουσική

Μια μεγάλη γιορτή θα «στηθεί» αύριο, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, στο ΕΠΑΛ Συκεών, στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης του Κέντρου Πρόληψης «ΠΥΞΙΔΑ» για την ενημέρωση των μαθητών και της ευρύτερης τοπικής κοινότητας, με στόχο την πρόληψη και την προστασία τους από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ερωτευμένων θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης με κεντρικό μήνυμα «Be safe: Ερωτευτείτε, αλλά… προφυλαχτείτε!», αύριο στις 14:00 στο ΕΠΑΛ Συκεών (Ηρώων Πολυτεχνείου & Γ. Ρίτσου 2), ώστε να κατανοηθεί καλύτερα το θέμα της σεξουαλικότητας των παιδιών.

Πριν το… ξεφάντωμα με συναυλία και χορό, θα προβληθεί βιντεομήνυμα ευαισθητοποίησης της «ΠΥΞΙΔΑΣ», ενώ θα γίνει και διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων, με χρήσιμες πληροφορίες προς τους συμμετέχοντες. Θα ακολουθήσουν μουσική συναυλία με το συγκρότημα Fabulous και χορευτική εμψύχωση με τους Savage Dames Soldados.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ευαισθητοποιηθούν και να προβληματιστούν οι νέοι, ώστε να χαίρονται τον έρωτα με ασφάλεια, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *