Κάτια Ζυγούλη: « Έχω ψάξει το κινητό και τον υπολογιστή του Σάκη»! (video)

Ακούσαμε Μουσική

Κάτια Ζυγούλη: « Έχω ψάξει το κινητό και τον υπολογιστή του Σάκη»! (video)

Η Κάτια Ζυγούλη μιλάει για τη ζήλεια της προς τον Σάκη Ρουβά και αποκαλύπτει τι έκανε όταν δεν βρήκε κάτι ύποπτο στο κινητό του τραγουδιστή

Η Κάτια Ζυγούλη αναφέρθηκε στη ζήλεια της προς τον Σάκη Ρουβά και αποκαλύπτει τι έκανε όταν δεν βρήκε κάτι ύποπτο στο κινητό του τραγουδιστή.

«Ψάξιμο υπολογιστή, κινητού και όλα αυτά μην τα κάνετε. Σίγουρα κάτι θα βρείτε είτε είναι σωστό είτε είναι λάθος εσείς θα το βρείτε, θα πικραθείτε, θα στεναχωρηθείτε» είπε το πρώην μοντέλο και συνέχισε:«Έχω ψάξει και κινητά και υπολογιστές, όλα τα έχω κάνει. Αλλά το αποτέλεσμα δυστυχώς είναι να μην βγάζεις άκρη, γιατί και αν δεν βρεις κάτι θα λες « κάπου αλλού τα έχει κρυμμένα, με κάποιον άλλο τρόπο επικοινωνεί» και αρχίζεις και ψάχνεις τσέπες μετά»

Δείτε όλα όσα είπε η Κάτια Ζυγούλη στο κανάλι της στο Youtube στο video που προέβαλε η εκπομπή Στην φωλια των Κου Κου

Πότε όμως κατάλαβε η Κάτια ότι ο Σάκης είναι ο άνθρωπός της;«Τον πρώτο καιρό απλά ήμουν τυφλή από έρωτα. Στην πορεία μπήκε λίγο και η λογική. Τα χρόνια πέρασαν. Κατάλαβα και το είχα νιώσει πολλές στιγμές (σ.σ, ότι είναι ο άνθρωπός της), αλλά η μεγάλη απόφαση ήρθε όταν είπα ότι αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπάω και παρά τις δυσκολίες -γιατί όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας, μην κοροϊδευόμαστε- ήρθε με το μεγάλο δίλημμα τώρα μαζί ή φεύγω. Έκανα πέρα τον εγωισμό, είπα τον αγαπάω, θα μείνω μαζί του, θα τα παλέψω όλα και εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι θα έχει πολλή ιστορία αυτή η ιστορία , θα έχει πολλή διάρκεια» τόνισε η Κάτια!Δες τι ακριβώς είπε στο κανάλι της στο Youtube στο video που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *