Μαρία Μπεκατώρου: “Ναι, είμαι ευτυχισμένη”

Ακούσαμε Σχέσεις

Home / Showbiz / Μαρία Μπεκατώρου: “Ναι, είμαι ευτυχισμένη”
Μαρία Μπεκατώρου: “Ναι, είμαι ευτυχισμένη”
Παρασκευή, 14.2.2020, 10:56
zappit team@ZAPPIT_
Share
Tweet

Αυτό που παλιά δεν μου άρεσε αλλά δεν με επηρεάζει πια πολύ είναι τα ψέματα.

Λίγο πριν την επιστροφή του Your Face Sounds Familiar με τον 6ο κύκλο του, η Μαρία Μπεκατώρου ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για όλα στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο.

Έχεις κάνει πρωινάδικο, βραδινό τοκ σόου, σόου και τώρα τηλεπαιχνίδι. Πού ένιωθες πιο πολύ ο εαυτός σου και πού άβολα;«Ο εαυτός μου είμαι και στο “Still Standing” και στο “Your Face Sounds Familiar”. Πουθενά δεν ένιωσα άβολα. Αγχωμένα ένιωσα στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, γιατί δεν είχαμε μια σταθερή ομάδα, κι εγώ δεν μπορώ να κάθομαι σε ένα τραπέζι και να κρίνω κόσμο, δεν μου αρέσει, ακόμα και όταν το κάνουν οι άλλοι δίπλα μου».

Υπάρχει κάτι στην τηλεόραση που δεν έχεις κάνει και θα ήθελες;«Ίσως θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή μαγειρικής κάποια στιγμή».

Υπήρξε ποτέ στιγμή που λύγισες και είπες «τα παρατάω»;«Όχι, ποτέ! Αυτό το “θα τα παρατήσω” σου το δείχνει ο κόσμος. Δεν είχα ποτέ παράπονο από τη δουλειά μου, από τους συνεργάτες μου. Τώρα, τα μικροπροβληματάκια και οι άνθρωποι με τους οποίους δεν ταιριάζεις υπάρχουν σε όλες τις δουλειές, αλλά εμένα αυτό δεν με νοιάζει, το βάζω στο πλάι. Έχω μάθει και ξεχωρίζω και συναναστρέφομαι ανθρώπους, και στη ζωή μου και στη δουλειά μου, που μου κάνουν καλό. Τους άλλους τους κρατάω σε απόσταση».

Στο «Still Standing» τραγουδάς, χορεύεις… Νιώθεις ότι το έχεις φέρει στα μέτρα σου;«Βεβαίως το έχω φέρει στα μέτρα μου! Αλλά, ξέρεις τι γίνεται, για να παρουσιάσω εγώ παιχνίδι, δεν θα μπορούσα παρά να το φέρω στα μέτρα μου, δεν γίνεται αλλιώς. Ένα παιχνίδι θέλει και κάτι διαφορετικό, να μην πλήττει ο κόσμος, να μην πλήττω κι εγώ. Ξεκινάμε από αυτό….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *