• Πα. Ιαν 15th, 2021

Άγριες μέλισσες: Ο τηλεοπτικός «Τόλλιας» αποκαλύπτει ποιο ρόλο θα ήθελε να υποδυθεί (photos)

ByΠερις

Φεβ 15, 2020

Άγριες μέλισσες: Ο τηλεοπτικός «Τόλλιας» αποκαλύπτει ποιο ρόλο θα ήθελε να υποδυθεί (photos)

Ο ταλαντούχος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το μεγαλύτερο μάθημα που έχει πάρει από την πατρότητα, αν έχει μετανιώσει για επαγγελματικές αποφάσεις, ενώ αποκάλυψε ποιον άλλο ρόλο θα ήθελε να υποδυθεί στην επιτυχημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1. Διαβάστε τι είπε…

Ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα που πήρατε από την πατρότητα;

«Μαθήματα παίρνουμε καθημερινά από τα παιδιά για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε, να υπάρχουμε, να μιλάμε. Η υπομονή ήταν κάτι που δεν είχα και απέκτησα και νομίζω είναι το βασικότερο».

Έχουν υπάρξει επαγγελματικές αποφάσεις που να τις μετανιώσατε;

«Συνήθως προσπαθώ να μη μετανιώνω για αυτά που κάνω. Πιστεύω πως ακόμα και να αποτύχει κάτι μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξη σου. Από τις λάθος επιλογές και τις αποτυχίες θεωρώ πως έχω προχωρήσει περισσότερο και όχι από τις καλές».

Παρακολουθείτε παλιά επεισόδιο σειρών που παίζατε;

«Όχι, ποτέ. Δεν μου αρέσει να με βλέπω. Είμαι πάρα πολύ σκληρός κριτής στον εαυτό μου και καταλήγω να μου δημιουργώ μεγαλύτερο πρόβλημα».

Αν δεν είχατε γίνει ηθοποιός με τι θα θέλατε να είχατε ασχοληθεί;

«Θα ήθελα να είχα ασχοληθεί με κάτι που θα αφορούσε ταξίδια. Μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω».

Η σειρά θα πάει και δεύτερη σεζόν;

«Επίσημα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση. Το ακούμε κι εμείς, το φανταζόμαστε κιόλας. Τα νούμερα που κάνει αυτή η σειρά είναι νούμερα που δεν τα βλέπουμε εύκολα αυτήν την εποχή. Έχουμε δει σειρές να πηγαίνουν για δεύτερη σεζόν, κάνοντας 13%-15%τηλεθέαση, οπότε εύκολα φαντάζεσαι μια δεύτερη σεζόν για μία σειρά η οποία κάνει 35%».

Ασχολείστε με τα νούμερα;

«Τα ακούω. Δεν θα ψάξω να τα δω. Για κάποιους λένε πολλά, για κάποιους άλλους δεν λένε και τίποτα. Εμάς δουλειά μας δεν είναι να παρακολουθούμε τα νούμερα. Εμάς δουλειά μας είναι να μη γινόμαστε νούμερα και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, με τον τρόπο που ξέρουμε».

Αν δεν υποδυόσασταν τον…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *