Διαμαντής Καραναστάσης: «Παρότι είμαι χωρισμένος, δεν έχω χωρίσει ποτέ με τα παιδιά μου» (Photos)

Μουσική Τηλεόραση Φήμες

Διαμαντής Καραναστάσης: «Παρότι είμαι χωρισμένος, δεν έχω χωρίσει ποτέ με τα παιδιά μου» (Photos)

Για την απώλεια του πατέρα του ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από 1,5 χρόνο μίλησε ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Ο γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε επίσης στα παιδιά του και στην υπέροχη σχέση που έχει μαζί τους.

-Στο δεξί χέρι σου έχεις κάνει τατουάζ ένα καρχαριάκι, στο αριστερό ένα σπαθί και κάποια άλλα μικρότερα. Σημαίνουν κάτι; «Έχω ένα καρχαριάκι, ένα διαμαντάκι, στο αριστερό χέρι το σπαθί του μονομάχου, στα δάχτυλα μου έχω δύο τατουάζ δαχτυλίδια, που έχουν το σύμβολο του άντρα και της γυναίκας κι έχω και το «Ν», που σημαίνει Νιόβη, και το «Γ», που σημαίνει Γιάννος, είναι τα ονόματα των παιδιών μου, τα οποία έκανα τατουάζ από δικές του ζωγραφιές. Τα είχαν φτιάξει επάνω στο γραφείο μου και, όπως ήταν, τα πήγα σ’ ένατατουατζίδικο και μου τα έφτιαξε. Προς το παρόν έχω αυτά τα τατουάζ».

-Τι μπαμπάς είσαι;«Λατρεύω τα παιδιά μου και είμαστε μια τρελή παρέα, οπότε με κάνουν και τα κάνω ό,τι θέλω, μεγαλώνουμε μαζί. Ξαναζώ τα παιδικά μου χρόνια μαζί τους, ακούμε μουσικές, τους μιλάω ατελείωτα. Τώρα η κορούλα μου πήρε και το πρώτο της πικάπ, για δώρο την Πρωτοχρονιά. Παρότι είμαι χωρισμένος, δεν έχω χωρίσει ποτέ με τα παιδιά μου, βρισκόμαστε κάθε μέρα»

-Πώς το καταφέρνεις αυτό;«Μένω στον 5ο όροφο, εκεί έχω και το στούντιο μου, ενώ εκείνα με τη μητέρα τους μένουν στο 2ο όροφο».

-Η φυσιογνωμία σου παραπέμπει περισσότερο σε εργένη, παρά σε παντρεμένο με παιδιά…«Μάλλον γι’ αυτό χώρισα… Όσοι με βλέπουν και όσοι με έχουν ζήσει με τα παιδιά μου, καταλαβαίνουν αυτό που λέω, ότι είμαστε μια παρέα με τρομακτική αγάπη, με γέλια και κέφι για πράγματα. Είμαι τρομερά αφοσιωμένος στα παιδιά μου. Μπορώ να αφήσω τα πάντα, αν μου τηλεφωνήσει η «γκομενάρα» μου, η Νιόβη μου, αν μου πει ότι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *