Ιωάννα Πηλιχού: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το «ναι» στο Αν ήμουν πλούσιος (Photos)

Ακούσαμε Τηλεόραση

Ιωάννα Πηλιχού: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το «ναι» στο Αν ήμουν πλούσιος (Photos)

Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και τις θεατρικές πρόβες, η ηθοποιός μίλησε στο «MyTv» για τον ρόλο της Μελίνας που υποδύεται στο σίριαλ αλλά αποκάλυψε και εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε.

Πως προέκυψε η συνεργασία για τη σειρά του ΑΝΤΙ «Αν ήμουν πλούσιος»;«Επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί μου και στη συνέχεια, αφού διάβασα κάποια πράγματα για τον ρόλο, μίλησα με τη σεναριογράφο και είπα το «ναι».

Με ποια κριτήρια επιλέγεις τις συνεργασίες σου; «Είναι διάφοροι οι λόγοι κάθε φορά. Παίζει ρόλο αν έχω συνεργαστεί ξανά με το κανάλι, με την παραγωγή, ώστε να έχω μία ένδειξη ότι θα υπάρξει καλή συνεργασία. Επίσης, έχει σημασία αν είναι ενδιαφέρον αυτό που μου προτείνουν και αν παίζουν συνάδελφοι που εκτιμώ. Η συγκεκριμένη πρόταση που δέχτηκα για τη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» είχε όλα όσα προανέφερα, οπότε ήταν εύκολο να πω το «ναι».

Στη σειρά, λοιπόν, υποδύεσαι τη Μελίνα. Τι χαρακτήρας είναι; «Η Μελίνα είναι μία δυναμική γυναίκα που φαίνεται ραδιούργα και ότι θέλει να ξεγελάσει κάποιους ανθρώπους. Ωστόσο, έχει μία αχίλλειο πτέρνα, που είναι ο γιος της, ο Μάνος. Η ίδια τον έφερε στον κόσμο πολύ νέα και αναγκάστηκε να τον αφήσει γιατί κατάλαβε ότι δεν ήταν έτοιμη να γίνει μητέρα και να τον μεγαλώσει όπως πρέπει. Έτσι, τον άφησε στην αδελφή της και της έστελνε κάθε μήνα χρήματα για να μεγαλώνει ο γιος της. Εκείνη, όμως, κράτησε τα χρήματα και τον έδωσε σε ορφανοτροφείο. Η Μελίνα το έμαθε πολύ αργότερα αυτό, με αποτέλεσμα να έχει πάρα πολλές τύψεις αλλά και μία μεγάλη πληγή για το ότι αποχωρίστηκε το παιδί της, το οποίο δεν μεγάλωσε σωστά. Τώρα, λοιπόν, π ίδια προσπαθεί να διορθώσει κάποια λάθη του παρελθόντος. Όμως ο Μάνος δεν είναι δεκτικός και αυτό που προσπαθεί να κάνει η Μελίνα είναι να του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *