• Πε. Ιαν 21st, 2021

Eυαγγελία Συριοπούλου: «Αυτό που εξοργίζει τη Ρενάτα είναι η ζήλια του Αχιλλέα» (photos)

ByΠερις

Φεβ 15, 2020

Eυαγγελία Συριοπούλου: «Αυτό που εξοργίζει τη Ρενάτα είναι η ζήλια του Αχιλλέα» (photos)

Η αγαπημένη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε αν χρειάστηκε να αναζητήσει κίνητρο για να παραμείνει άλλη μία σεζόν στη σειρά, τι είναι αυτό που φταίει στη σχέση της ηρωίδας της και του Αχιλλέα, και αν μπορεί η ζήλια να καταστρέψει ένα μεγάλο έρωτα.

Η τέταρτη χρονιά σε μια σειρά κυλάει πιο εύκολα από τις πρώτες;

«Έχουμε βρει τους ρυθμούς μας και πλέον η τέταρτη σεζόν κυλάει νεράκι, Δεν υπάρχουν δυσκολίες, είμαστε μια ομάδα πολύ δεμένη. Η πρόκληση βρίσκεται στο σενάριο, γιατί πρέπει να υπάρχουν ανατροπές».

Χρειάστηκε να αναζητήσετε κίνητρο για να υποδυθείτε για άλλη μία σεζόν τη Ρενάτα;

«Πάντα ψάχνω το κάτι παραπάνω στους ρόλους μου, για να μη γίνονται μονότονοι. Ούτε μου αρέσει να επαναπαύομαι στις υποκριτικές μου ευκολίες. Μέχρι να τελειώσει η σειρά, εγώ θα εξερευνώ τη Ρενάτα».

Τελικά, τι φταίει για τη Ρενάτα και τον Αχιλλέα; Η ζήλια ή ο Μάρκος;

«Αυτό που εξοργίζει τη Ρενάτα είναι η ζήλια του Αχιλλέα. Πληγώνεται πολύ που πιστεύει ότι τον πρόδωσε με τον Μάρκο. Δεν αντέχει στη σκέψη ότι ο άνθρωπος της σκέφτεται κάτι τέτοιο για εκείνη. Και τη θυμώνει που δεν της δίνει τα περιθώρια να του εξηγήσει. Αυτό την ωθεί στα άκρα και φέρεται παρορμητικά».

Η ζήλια μπορεί τελικά να καταστρέψει ένα μεγάλο έρωτα;

«Η ζήλια είναι επικίνδυνη. Ένα συναίσθημα σύνθετο, που κρύβει μέσα του θυμό, άγχος, φόβο. Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος κερδίζει πάντα ο έρωτας».

Ο Αχιλλέας φτάνει στο σημείο να παραιτηθεί από την εταιρία. Η Ρενάτα θα κάνει κάτι για να τον σταματήσει ή όλες του οι κουβέντες καταλήγουν σε καβγά;

«Η Ρενάτα θαυμάζει τον Αχιλλέα και πιστεύει στις ικανότητες του. Θα προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη, αλλά ο αυτός είναι αρνητικός απέναντι της. Δεν δέχεται καμία επικοινωνία».

Παρόλο που η Ρενάτα ξέρει ότι ο Αχιλλέας θα αντιδράσει, δεν διστάζει να εκφράσει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *