Κόκκινο Ποτάμι: Η Βασιλική θα βρεθεί αντιμέτωπη με τραγικές καταστάσεις (photos)

Τηλεόραση

Κόκκινο Ποτάμι: Η Βασιλική θα βρεθεί αντιμέτωπη με τραγικές καταστάσεις (photos)

Κόκκινο Ποτάμι: Η Χαρά Μάτα Γιαννάτου, η οποία τηλεοπτικά υποδύεται την πολύπαθη ηρωίδα της αγαπημένης σειράς του Open, μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει η συγκεκριμένη τηλεοπτική δουλειά αλλά και πώς τη βιώνει η ίδια. 

Η ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο που κατάφερε να πάρει τον συγκεκριμένο ρόλο αλλά και για όλα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που ένιωσε όταν είδε πόσο επιτυχία είχε η σειρά στο τηλεοπτικό κοινό. Διαβάστε παρακάτω τι άλλο είπε.

Πώς προέκυψε η πρόταση για τη σειρά; Πώς έγινε η επιλογή για τον ρόλο της Βασιλικής;

Δύο φορές συναντήθηκα με τον κύριο Μανουσάκη. Την πρώτη φορά μου εξήγησε τι ήθελε να κάνει, ενώ στο δεύτερο ραντεβού είχε καταλήξει στον ρόλο που θα έκανα, αυτόν της Βασιλικής. Θεώρησε ότι ταίριαζα περισσότερο με τον χαρακτήρα της Βασιλικής.

Ποια ήταν τα πρώτα συναισθήματα;

Χάρηκα και αγχώθηκα παράλληλα, μια και είναι η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Το άγχος βέβαια ήταν δημιουργικό, καθώς τον συγκεκριμένο ρόλο τον είδα ως μια πρόκληση και ήθελα από την πρώτη στιγμή πολύ να το κάνω.

Ήσασταν γνώστρια εξαρχής της ιστορίας της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου;

Ναι ήμουν γνώστρια, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. Δεν γνώριζα πριν από τη σειρά τόσες λεπτομέρειες γύρω από την ιστορία της Γενοκτονίας. Το «Κόκκινο Ποτάμι» έγινε αφορμή να μάθει ο κόσμος που δεν γνώριζε για ένα σημαντικό κομμάτι της Ιστορίας μας.

Πώς βιώνετε πλέον αυτή την εμπειρία και τπν αγάπη του κόσμου;

Είναι πάρα πολύ όμορφο συναίσθημα, γιατί τα γυρίσματα είναι πολύ κοπιαστικά. Βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, μια και έχουμε σκηνές που βασίζονται σε πολύ τραγικά γεγονότα. Και αυτή η αγάπη που εισπράττουμε από τον κόσμο μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε.

Ο ρόλος της Βασιλικής αγγίζει τους τηλεθεατές;

Ναι, έτσι νιώθω, γιατί υποδύομαι μια γυναίκα που είναι πολύ δυναμική και ταυτόχρονα πολύ παραδοσιακή. Είναι η γυναίκα που θέλει να είναι στον…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *