• Πα. Ιαν 15th, 2021

Αποχώρηση – έκπληξη στο MasterChef! Έφυγε με δάκρυα πριν φορέσει την ποδιά

ByΠερις

Φεβ 17, 2020

Με μια αιφνιδιαστική αποχώρηση άρχισε, το βράδυ της Δευτέρας, το επεισόδιο του MasterChef. Πιο συγκεκριμένα, ενώ οι διαγωνιζόμενοι μπήκαν στην κουζίνα και οι τρεις σεφ ζήτησαν να φορέσουν τις ποδιές τους, η Σεμίνα Κατσίβα δεν ακολούθησε την γνώριμη διαδικασία!

Η νεαρή διαγωνιζόμενη ξεκίνησε να κλαίει, όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς της απεύθυνε τον λόγο προκειμένου να εξηγήσει γιατί δεν θέλησε να φορέσει την ποδιά της. “Έχω ένα προσωπικό σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να αποχωρήσω” σημείωσε λιτά η Σεμίνα με τον σεφ να προσθέτει, με τη σειρά του, πως “λυπάμαι ιδιαίτερα που το ακούω αυτό μιας και είσαι από την ομάδα μου. Ήθελα πολύ να είσαι στην ομάδα μου. Πρέπει να σου ζητήσω το pin και την ποδιά”.

Οι υπόλοιποι παίκτες του MasterChef δεν έκρυψαν, αμέσως, την έκπληξη και την στεναχώρια τους για την απρόσμενη φυγή της Σεμίνας από τον διαγωνισμό.

“Δυστυχώς για κάποιους προσωπικούς λόγους σοβαρούς, οι οποίοι έχουν περισσότερη προτεραιότητα από το MasterChef – που ήταν ένα από τα πιο σημαντικά όνειρα μου- θα πρέπει να αποχωρήσω. Το MasterChef θα είναι εδώ και του χρόνου οπότε ίσως και να ξανασυναντηθούμε” δήλωσε με χαμόγελο προς την κάμερα η νεαρή διαγωνιζόμενη.

‘”Eμείς ήμασταν ενήμεροι ότι υπήρχε κάποιο θέμα, αντιμετώπιζε κάποιο θέμα η Σεμίνα και περιμέναμε να δούμε αν κάτι θα αλλάξει και θα μπορούσε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε οπότε για αυτό και αποχώρησε” ” ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζά τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους του MasterChef.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *