Ζωγράφου: Είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση το 11 μηνών βρέφος!

Μουσική Σχέσεις

Απροσδιόριστη η αιτία του θανάτου για το 11 μηνών βρέφος. Μεταφέρθηκε χθες (16.02.2020) στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού από τον πατέρα ρου.

Θύμα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης είχε πέσει το 11 μηνών βρέφος που μεταφέρθηκε χθες (16.02.2020) από τον πατέρα του στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε η φρίκη. 

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο 11 μηνών κοριτσάκι έδειξε παρά φύσιν σεξουαλική κακοποίηση, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είναι απροσδιόριστη η αιτία του θανάτου.

Το 11 μηνών βρέφος μεταφέρθηκε χθες, Κυριακή, στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, χωρίς να αναπνέει και χωρίς να έχει σφυγμό. Στο νοσοκομείο άφησε τελικά την τελευταία του πνοή.

Οι γονείς του, πρόσφυγες από τη Συρία που ζουν στου Ζωγράφου, προσήχθησαν, καθώς ο ιατροδικαστής είχε εντοπίσει από την πρώτη στιγμή στο μόλις 11 μηνών κοριτσάκι, σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. 

Αν και αρχικά, υπήρξε το σενάριο τα τραύματα που παρέπεμπαν σε σεξουαλική κακοποίηση να οφείλονταν σε εγκεφαλίτιδα, τελικά το πόρισμα του ιατροδικαστή όχι μόνο επιβεβαίωσε τη φρίκη, αλλά αποκάλυψε ότι η σεξουαλική επίθεση που είχε βρεθεί το βρέφος ήταν άγρια! 

Ο ιατροδικαστής επεσήμανε ότι ο βρέφος έπασχε από μικροκεφαλία και η αιτία του θανάτου του δεν μπορεί, ακόμη, να προσδιοριστεί. 

Όταν χθες μεταφέρθηκε το παιδί στο νοσοκομείο, οι γονείς του είχαν μαζί τους και τον ιατρικό του φάκελο, καθώς πήγαιναν συχνά το κοριτσάκι τους στο Παίδων για εξετάσεις εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στην κατάθεσή της ότι επειδή λόγω του προβλήματος που είχε, το παιδί δεν τρεφόταν σωστά, ήταν αναγκασμένη κάποιες φορές να του κάνει κλύσματα. 

Οι γονείς του μωρού παραμένουν στο τμήμα Ανηλίκων κι εκεί περιμένουν να φτάσει γραπτώς το πόρισμα του ιατροδικαστή, ώστε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Τόσο από τους γονείς του παιδιού όσο και από το ζευγάρι ομοεθνών τους που έμεναν μαζί τους στο διαμέρισμα του Ζωγράφου, θα ληφθεί δείγμα DNA. Θα εξεταστούν επίσης και τα άλλα δυο παιδιά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *