Νεκρό βρέφος: Άγρια σεξουαλική κακοποίηση είχε υποστεί το 11 μηνών μωράκι [vid]

Μουσική Σχέσεις

Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα για το 11 μηνών βρέφος από τη Συρία

Νεκρό βρέφος: Συγκλονιστικά είναι τα νέα δεδομένα που προκύπτουν για το 11 μηνών βρέφος από τη Συρία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, το βρέφος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο στις 16 Φεβρουαρίου από τον πατέρα του, με εγκεφαλίτιδα, αλλά όπως είχε επισημάνει ο ιατροδικαστής, έφερε και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Για το λόγο αυτό, στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής προσήχθησαν οι γονείς του, υπήκοοι Συρίας, που διαμένουν σε μισθωμένο από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου. Μαζί τους, προσήχθη και ακόμη ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα. Η προανάκριση εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Όσον αφορά στις έρευνες της αστυνομίας, στο διαμέρισμα στου Ζωγράφου, όπου ζουν οι δύο οικογένειες, εντοπίστηκαν άλλα τρία παιδιά: το ένα είναι βρέφος 11 μηνών και φέρεται να πρόκειται για το δίδυμο αδερφάκι του αδικοχαμένου κοριτσιού, ενώ τα άλλα δύο παιδιά είναι των συγκατοίκων. Και τα τρία παιδιά φιλοξενούνται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και σήμερα, Δευτέρα, θα εξεταστούν από ειδικούς και θα ληφθεί γενετικό υλικό τόσο από εκείνα, όσο και από τους γονείς τους. 

«Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής διενεργείται προανάκριση σχετικά με τις συνθήκες θανάτου βρέφους 11 μηνών από τη Συρία, το οποίο διακομίστηκε με εγκεφαλίτιδα σήμερα το πρωί από τον πατέρα του στο Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρει επιπλέον και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι γονείς του υπήκοοι Συρίας, που διαμένουν σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου και άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα. Η προανάκριση εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων». 

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν μεταφέρθηκε το παιδί στο νοσοκομείο, οι γονείς του είχαν μαζί τους και τον ιατρικό του φάκελο, καθώς πήγαιναν συχνά το κοριτσάκι τους στο Παίδων για…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *