• Κυ. Ιαν 17th, 2021

Γυναίκα χωρίς όνομα: Πασίγνωστη ηθοποιός μπαίνει στη σειρά και φέρνει τα πάνω – κάτω

ByΠερις

Φεβ 20, 2020

Γυναίκα χωρίς όνομα: Πασίγνωστη ηθοποιός μπαίνει στη σειρά και φέρνει τα πάνω – κάτω

Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Την Παρασκευή 21/02 μπαίνει στη σειρά του ΑΝΤ1 μια πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός.

Ο ρόλος της θα φέρει τα πάνω – κάτω στις ζωές των ηρώων. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, στη σειρά εισβάλλει η Ναταλία Δραγούμη και θα κάνει το ρόλο της Εύας Βούλγαρη!

Λίγα λόγια για τον ρόλο…

Η Εύα είναι η πρώην σύζυγος του Αργύρη (Αλέξανδρος Σταύρου).Η μητέρα του πρώτου τους παιδιού, του Άγγελου.Με τον Αργύρη παντρεύτηκαν νέοι και ήταν τότε πολύ ερωτευμένοι.

Όμορφη και πολύ φιλόδοξη, είχε αρχικά βλέψεις για μια «καλύτερη» ζωή, σε μια οικονομική επιφάνεια που ο Αργύρης δε θα μπορούσε να της εξασφαλίσει.

Παρόλα αυτά, κοντά του, αρχικά ήταν ευτυχισμένη. Μόλις όμως η ζωή, τους έδειξε το σκληρό της πρόσωπο, φάνηκε η αδυναμία τους να κρατηθούν μαζί.

Η οδύνη που θα μπορούσε να ενώσει άλλους, αυτούς τους χωρίζει. Ο καθένας κρατά το δίκιο που νιώθει και οι δρόμοι τους χωρίζουν. Περνάνε χρόνια χωρίς η Εύα να τον αναζητήσει, ούτε να επικοινωνήσει μαζί του. Στις λιγοστές προσπάθειές του να τη βρει, αυτή αδιαφορεί.

Και τώρα η ζωή τους φέρνει μαζί, καθώς το μεγάλο μυστικό της Εύας αποκαλύπτεται και αλλάζει για πάντα τη ζωή του Αργύρη.

Η επανεμφάνισή της στη ζωή του κρύβει την πρόθεσή της να ικανοποιήσει τον αρνητικό χαρακτήρα που κρύβεται πίσω από μια λαμπερή εμφάνιση. Η Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) αποτελεί εμπόδιο στα σχέδιά της, αλλά ο αδίστακτος χαρακτήρας της Εύας και η απόφασή της να κερδίσει αυτά που θέλει, δεν δέχονται κανένα φραγμό.

Χρησιμοποιεί κάθε μέσο και η απειλή γίνεται όπλο της στην προσπάθειά της να διαλύσει αυτό που δένει την Κάτια και τον Αργύρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *