Ελένη Καρακάση: Η συγκλονιστική εξομολόγησή της: «Πέρασα μεγάλη κρίση, έπεφταν τα μαλλιά μου»

Ακούσαμε Μουσική

Ελένη Καρακάση: Η συγκλονιστική εξομολόγησή της: «Πέρασα μεγάλη κρίση, έπεφταν τα μαλλιά μου»

Η Ελένη Καρακάση, η οποία πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες και υποδύεται την Ρίζω, μίλησε μεταξύ άλλων για τη δίαιτα που είχε κάνει και από τα 100 κιλά έφτασε να ζυγίζει 49 κιλά!

Συγκεκριμένα η Ελένη Καρακάση είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Όταν τελείωσα το σχολείο ήμουν 100 κιλά. Όλη μου τη ζωή ήμουν ένα παχύσαρκο παιδί. Κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να αρχίσω δίαιτα, όταν εκμυστηρεύτηκα στην Κάρμεν Ρουγγέρη, που ήμουν στη θεατρική της ομάδα, ότι δεν είναι αυτός ο χώρος μου, δεν είναι για μένα και το νιώθω και αποφασίζω να πάω στη μουσική και κυρίως στο κλασικό τραγούδι τότε που είχα όνειρο.

Και μου λέει η Κάρμεν τη μαγική κουβέντα»άμα χάσεις μερικά κιλά θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να βρίσκεις δουλειά και να παίζεις ρόλους».»

Και υπογράμμισε: «Και κάποια στιγμή ξεκίνησα μια μεγάλη δίαιτα, όμως έχασα τον έλεγχο γιατί μου άρεσε που έβλεπα ότι χάνω κιλά κι εκεί πραγματικά έχασα τον έλεγχο. Είχα γίνει πετσί και κόκκαλο, είχα φτάσει 49 κιλά. Όχι, δεν έφτασα σε ανορεξία γιατί δεν μου κόπηκε ποτέ η όρεξη, ηθελημένα δεν έτρωγα. Μετά πέρασα μια μεγάλη κρίση με τις ορμόνες μου, δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *