Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά τον Κώστα Βουτσά

Ακούσαμε Τηλεόραση Φήμες

“Δεν ξέρω πώς ήταν οι τελευταίες του στιγμές, αλλά εγώ όπως και εσείς έτσι θέλω να τον θυμάμαι, χαμογελαστό να μας λέει πάντα πως μια μέρα χωρίς γέλιο δεν είναι καλή μέρα”.

Ο Κώστας Βουτσάς και η Ελένη Μενεγάκη είχα συναντηθεί πολλές φορές τηλεοπτικά, καθώς ο σπουδαίος μας ηθοποιός είχε βρεθεί πολλές φορές καλεσμένος στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει διαφορετικά τη σημερινή εκπομπή, από το αναφερθεί στη σημαντική αυτή απώλεια και να τον αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο.

«Δυστυχώς, σήμερα το πρωί πληροφορηθήκαμε μία είδηση πολύ δυσάρεστη για όλους εμάς, για όλο τον κόσμο, ακόμα και για τα μικρά παιδάκια. Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος σε όλους μας Κώστας Βουτσάς. Έχουμε περάσει τόσο ωραίες στιγμές μαζί του, τις πολλές φορές που τον είχαμε καλεσμένο στην εκπομπή μας. Όλα αυτά τα χρόνια ένα μήνυμα μας πέρναγε πάντα ο Κώστας: γερνάει κανείς όταν γεράσει στην ψυχή. Εκείνος που είναι νέος στη ψυχή και το μυαλό, παραμένει στη ζωή του όλη νέος.

Ο Κώστας Βουτσάς νομίζω πως έφυγε από τη ζωή χαμογελώντας μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν ξέρω πώς ήταν οι τελευταίες του στιγμές, αλλά εγώ όπως και εσείς έτσι θέλω να τον θυμάμαι, χαμογελαστό να μας λέει πάντα πως μια μέρα χωρίς γέλιο δεν είναι καλή μέρα. Μια μέρα που δεν την ζεις έντονα, είναι σαν να έχει περάσει και να έχει φύγει από τα χέρια σου.

Ο Κώστας μας έμαθε πολλά και μας έδωσε πολλά τρελά χαμόγελα. Ο Κώστας μέχρι τις τελευταίες του στιγμές ήταν πάντα στο σανίδι. Θυμάμαι πως κάποιες φορές του είχα πει αν έχει πάρει σύνταξη. Και μου είπε “τι λες Ελένη μου; Εγώ είμαι νέος και θα δουλεύω μέχρι την τελευταία μέρα”! Πολλά μηνύματα μας πέρασε μέσα από το χαμόγελο και την αισιοδοξία του ο Κώστας Βουτσάς», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *