Ευθύμης Ζησάκης: Ηθοποιός τον κατηγορεί ότι προκάλεσε ατύχημα με ανασφάλιστο Ι.Χ. και εξαφανίστηκε

Ακούσαμε

Μπελάδες για τον Ευθύμη Ζησάκη, καθώς ο γνωστός ηθοποιός εμπλέκεται από τον Ιανουάριο του 2018 σε μια δικαστική διαμάχη με συνάδελφό του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso και του Βαγγέλη Καράλη, ο καταγγέλλων Βαγγέλης Πυρινής, ηθοποιός και ιδιοκτήτης ταξί, έχει καταθέσει αγωγή, αναφέροντας πως ο Ευθύμης Ζησάκης προκάλεσε ατύχημα με το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Μάλιστα, κατηγορεί τον Ευθύμη Ζησάκη για υπεροπτική συμπεριφορά, τη στιγμή που κυκλοφορούσε ανασφάλιστος με το πολυτελές αυτοκίνητό του.

«Το ταξί ήταν σταματημένο και ήρθε από πίσω ο Ζησάκης και το τράκαρε, προκαλώντας υλικές ζημιές. Προφασίστηκε ότι βιάζεται για πρόβα και ζήτησε να μην έρθει η Τροχαία και ότι θα τα έβρισκαν με τον οδηγό του ταξί που ανήκει σε μένα, ανταλλάσσοντας στοιχεία. Την επόμενη, όμως, μέρα πληροφορηθήκαμε ότι ο ηθοποιός είχε το αυτοκίνητό του ανασφάλιστο. Κάλεσα δεκάδες φορές τον Ζησάκη και με αγνοούσε επιδεικτικά… Με αντιμετώπισε με τσαμπουκά, με έπαρση και υποτιμητικά. Έτσι αποφάσισα να κινηθώ νομικά και πήγα στο Επικουρικό Ταμείο για να αποζημιωθώ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Πυρινής στην εφημερίδα.

Ο Ευθύμης Ζησάκης την ημέρα του ατυχήματος φέρεται να είχε το αυτοκίνητό του ανασφάλιστο, καθώς μια μέρα πριν διέκοψε την ασφάλισή που είχε με γνωστή εταιρεία.

Η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια εδώ και περίπου δύο χρόνια, με την πλευρά του μηνυτή να αξιώνει τα χρήματά της αποζημίωσης από το Επικουρικό Ταμείο.

Εφόσον δικαιωθεί ο Βαγγέλης Πυρινής, ο Ευθύμης Ζησάκης οφείλει να καταβάλει στο Επικουρικό Ταμείο το χρηματικό ποσό της αποζημίωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *