Στις Άγριες Μέλισσες γίνεται γάμος

Ακούσαμε Σχέσεις

Home / Σειρές / Στις Άγριες Μέλισσες γίνεται γάμος
Στις Άγριες Μέλισσες γίνεται γάμος
Παρασκευή, 6.3.2020, 11:42
zappit team@ZAPPIT_
Share
Tweet

Η Ελένη Καρακάση ακούει πλέον και στο όνομα Ρίζω, καθώς ο ρόλος της στις Άγριες Μέλισσες είναι χαρακτηριστικός. Η ηθοποιός γνωρίζει πολλά για όσα πρόκειται να συμβούν στις Άγριες Μέλισσες. Μερικά από αυτά τα μοιράζεται με την Εύη Βαλή  στο 7 Μέρες TV.

Ρίζω μου, τι συμβαίνει σε αυτό το Διαφάνι πια;
Αχ, Ρίζω πια είναι το δεύτερό μου όνομα! Και πού είσαι ακόμα, αυτό έχω να σου πω! Στο χωριό γίνεται χαμός! Πράγματα που δεν τα φαντάζεται ο νους!

Εσύ που ξέρεις τα πολλά, για εξήγησέ μας γιατί έχουμε χάσει το λογαριασμό με τα παιδιά, τους πατεράδες και τις μητέρες τους!
Στην πρόσφατη εγκυμοσύνη είναι φανερό ποιανού είναι το παιδί. Όσον αφορά για τον Μελέτη, δεν έχει γραφτεί κάτι ακόμα στα σενάρια. Είμαστε στη φάση που η Ανέτ αρχίζει και το ψάχνει και κινεί το μηχανισμό, ακόμα όμως δεν έχει μάθει ποιο είναι το παιδί της.

Η Δρόσω ποιανού παιδί είναι;
Αυτό είναι κάτι που το μαθαίνουμε πολύ σύντομα.

Είναι μπερδεμένες οι οικογένειες.
Θες να μου πεις ότι δεν γίνονταν αυτά στην ελληνική επαρχία; Είναι όλα από τη ζωή βγαλμένα! Ας μην προσποιούμαστε ότι δεν ξέρουμε τι συνέβαινε ή τι συμβαίνει!

Η ηρωίδα σου μπλέκεται στην υπόθεση της Δρόσως.
Ναι, και θα εμπλακεί ακόμα περισσότερο με τη γέννα και με όλα όσα θα γίνουν και βλέπουμε και μια πτυχή της Ρίζως μέσα από αυτό που δεν την έχουμε συνηθίσει. Δείχνει ότι στα δύσκολα ξέρει να κρατά το στόμα της κλειστό.

Τι κάνει τη Ρίζω να δεχτεί να καλύψει το γεγονός;
Τα αγαπάει αυτά τα κορίτσια, τα πονάει. Μπορεί να χαρακτηρίσεις τη Ρίζω κουτσομπόλα, δεν μπορείς όμως να την πεις κακό άνθρωπο. Αποφασίζει να βοηθήσει αυτό το κορίτσι και να μη μιλήσει καθόλου για αυτό. Προσπαθεί να συμβουλεύσει τη Δρόσω και…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *