Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν προσέχω την εικόνα μου»

Τηλεόραση

Η Μαρία Μπεκατώρου για 6η χρονιά παρουσιάζει το «Your face sounds familiar».

Η ίδια μίλησε για το σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν, ενώ αναφέρθηκε και στο αν προσέχει την εικόνα της.

Πρόσφατα, μέσα από τα social media, σε είδαμε με κοντά μαλλιά και όλοι θεωρήσαμε ότι έκανες αλλαγή, λόγω της φετινής έναρξης του παιχνιδιού «Your face sounds familiar»;

«Όχι, ήταν ψέμα, δεν άλλαξα τα μαλλιά μου. Δεν έχει κάτι καλύτερο από αυτό που νιώθω, δεν έχει κάτι παραπάνω. Είναι θέμα χαρακτήρα να μη με επηρεάζει όλο αυτό που ζω. Κάνω τη δουλειά μου, χαίρομαι αυτό που ζω, δεν είναι ότι δεν το αντιλαμβάνομαι, αλλά άλλο το αντιλαμβάνομαι και άλλο το ότι νομίζω ότι κάνω κάτι πάρα πολύ σπουδαίο. Δεν νομίζω ότι κάνω κάτι πάρα πολύ σπουδαίο. Ο θεός μου έδωσε την ευκαιρία και μου ανοίχτηκαν, μου δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες εκμεταλλεύτηκα με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσα».

-Ποιος ήταν αυτός ο τρόπος;

«Έχω μάθει από το σπίτι μου πράγματα, έχω πάρει πολλά καλά στοιχεία, έχω μεγαλώσει ωραία, δίκαια, με αλήθεια, να μην υποτιμώ τους ανθρώπους και να σέβομαι το συνάνθρωπο μου, να αγαπάω τους πάντες, να μεγαλώνω αξιοπρεπώς, να μη δίνω δικαιώματα».

-Προσέχεις πολύ την εικόνα σου;

«Όχι, δεν προσέχω την εικόνα μου, αυτό είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Αυτό που μου έχει κάνει καλό είναι ότι σέβομαι πολύ τους ανθρώπους που ξέρουν περισσότερα πράγματα από εμένα, θαυμάζω τους ανθρώπους με βαθιά γνώση».

-Παρουσιάζεις το σόου «Your face sounds familiar» για 6 συνεχή χρόνια.

«Είναι η 6η σεζόν αυτή που ξεκίνησε, μου είπαν ότι θα πάει και 7η χρονιά και ήταν έκπληξη που το άκουσα από τον κ. Ποφάντη. Έχω το άγχος γενικά, αλλά και από την άλλη, νιώθω πολύ τυχερή που έχει συμβεί, που κάνω δύο πράγματα στην τηλεόραση, που αγαπάω τόσο πολύ. Ποιος να μου το έλεγε,…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *