Ακυρώνεται η συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στη Θεσσαλονίκη

Μουσική

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στη Θεσσαλονίκη στις 3 Απριλίου.

Η συναυλία, η οποία θα γινόταν στον συναυλιακό χώρο PRINCIPAL Club Theater μετά τη sold out συναυλία της δημοφιλούς τραγουδίστριας στις 8 Φεβρουαρίου , ακυρώνεται στο πλαίσιο των μέτρων που έλαβε το υπουργείο Υγείας προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναμένεται να δώσει και πάλι το “παρών” στη Θεσσαλονίκη και να ταξιδέψει το κοινό με τις ερμηνείες της στις 7 Σεπτεμβρίου, σε μια συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Δάσους.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει:

Για την ακύρωση των εισιτηρίων σας:

εφόσον έχετε πραγματοποιήσει την αγορά σας ηλεκτρονικά, η ακύρωση θα γίνει αυτόματα χωρίς να χρειαστεί κάποια ενέργεια εκ μέρους σας. Η αξία των εισιτηρίων θα επιστραφεί στην κάρτα σας εντός των επόμενων 10 ημερών.εφόσον έχετε αγοράσει τα εισιτήριά σας από κάποιο φυσικό σημείο προπώλησης, θα χρειαστεί να προσέλθετε με αυτά στο σημείο από όπου τα αγοράσατε, για να γίνει η επιστροφή, έως τις 6 Απριλίου.

Η επόμενη μεγάλη “ΕΝ ΛΕΥΚΩ” συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2020 στο Θέατρο Δάσους!”

“Σε συνέχεια των μέτρων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας για την αναβολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων σε χώρους άνω των 1.000 ατόμων, η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 3 Απριλίου συναυλία της ΝΑΤΑΣΣΑΣ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ στον συναυλιακό χώρο PRINCIPAL Club Theater στη Θεσσαλονίκη, ακυρώνεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *