Συγκλονίζει ο Γιάννης Καπετάνιος – «Δεν είχα λεφτά ούτε για ψωμί! Έτρωγα σύκα με νερό για να ξεχνώ την πείνα μου»

Μουσική Τηλεόραση

Home / Showbiz / Συγκλονίζει ο Γιάννης Καπετάνιος – «Δεν είχα λεφτά ούτε για ψωμί! Έτρωγα σύκα με νερό για να ξεχνώ την πείνα μου»
Συγκλονίζει ο Γιάννης Καπετάνιος – «Δεν είχα λεφτά ούτε για ψωμί! Έτρωγα σύκα με νερό για να ξεχνώ την πείνα μου»
Παρασκευή, 17.4.2020, 11:14
zappit team@ZAPPIT_

Εξομολόγηση καρδιάς από τον ηθοποιό Γιάννη Καπετάνιο.

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Καπετάνιος, ο οποίος πραγματικά συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις που έκανε για τις δύσκολες οικονομικά στιγμές που έχει περάσει.

Σου έχει συμβεί στο παρελθόν να χρειαστεί να παραμείνεις, για κάποιο λόγο, τόσο πολύ καιρό μέσα στο σπίτι σου;

Ναι, έπειτα από λήξη θεατρικής σεζόν πρόωρα το είχα ξαναπεράσει αυτό. Τότε είχα φτιάξει το σπίτι, τις βιβλιοθήκες, την αποθήκη μου, είχα ταξινομήσει τα θεατρικά μου, τα συγγράμματά μου. Αυτό που περνάω τώρα το έχω ξαναπεράσει σχεδόν 10 χρόνια πριν.

Πόσο καιρό έμεινες τότε μέσα στο σπίτι και για ποιο λόγο;

Είχα μείνει μέσα στα σπίτι, τότε, δύο μήνες. Έβγαινα ελάχιστα, ζούσα την ανάλογη κατάσταση που ζούμε όλοι τώρα. Πού να πήγαινα, δεν είχα να κάνω κάτι ξεχωριστό, μόνο καμιά παράσταση πήγαινα να δω. Η έλλειψη χρημάτων και διάθεσης μ’ έκανε τότε να μη βγαίνω από το σπίτι. Άμα δεν έχεις λεφτά, πού θα πας; Κάθεσαι μέσα. Μου έχει συμβεί πολλές φορές να μένω στο σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω του ότι δεν είχα χρήματα. Έχω προ-εκπαιδευτεί σε αυτό που συμβαίνει τώρα, στην κλεισούρα, στην αφραγκία, στην αφαγία… Έχω κάνει καλή εκπαίδευση. Έτσι είναι η φύση της δουλειάς μας. Ο ηθοποιός από τα πρώτα χρόνια του εκπαιδεύεται καταδρομέας, να αντέχει σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Έχεις εκπαιδευτεί στην… πείνα;

Ναι, αφού υπήρχαν εβδομάδες τότε που ήμουν στο Θέατρο Τέχνης, όπου δεν είχα ούτε ψωμί ν’ αγοράσω, κι έτρωγα σύκα που είχα φέρει από το χωριό, μαζί με νερό, έτσι φούσκωνα και… εντάξει,…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *