Η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που την δυσκόλεψε περισσότερο στο σενάριο

Τηλεόραση

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η αλλιώς η τηλεοπτική Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες, μίλησε στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο “tv kous kous” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι ήταν αυτό που δεν περίμενε με τίποτα να δει στο σενάριο της σειράς και την δυσκόλεψε.

Η σειρά μάς έχει αφήσει σε ένα κομβικό σημείο για τη ζωή της Θεοδοσίας. Τι θα συμβεί;

Η σειρά μας άφησε στη στιγμή που η Θεοδοσία απάτησε τον Λάμπρο με τον γιατρό. Με τον γιατρό τα πράγματα είναι εξαιρετικά μπερδεμένα, όμως. Από τη μία έχει γοητευτεί, από την άλλη ίσως να ξεσπά με αυτόν τον τρόπο απέναντι σε όσα έχουν συμβεί με τον άντρα της. Οπότε δεν ξέρω να σου πω αν θα προχωρήσει αυτό το love story.

Σε εξέπληξε ο ρόλος της Θεοδοσίας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων;

Όταν διάβασα το επεισόδιο που η Θεοδοσία μίλησε άσχημα για την Ελένη στο χωριό, δεν το πίστευα. Αν το καλοσκεφτείς, όμως, ο άνθρωπος μπορεί να κάνει τα πάντα κάτω από τέτοιες συνθήκες. Ο άνθρωπος, όταν δεν παίρνει αγάπη, σεβασμό και αποδοχή από τον σύντροφό του, μπορεί να αντιδράσει έτσι.

Η Θεοδοσία σε δυσκόλεψε ως ρόλος;

Όχι ιδιαίτερα, αν και στην πορεία άλλαξε πολύ. Στην αρχή ήταν υπομονετική, πιστή, ήρεμη στο σπίτι, μετά άλλαξε πρόσωπο. Εκεί δυσκολεύτηκα γιατί έπρεπε να την προσεγγίσω ξανά και να την δικαιολογήσω και μέσα μου.

Τι ήταν αυτό που σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Δυσκολεύτηκα όταν ήρθε στη ζωή της Θεοδοσίας ο γιατρός. Ήταν κάτι που δεν περίμενα σεναριακά να συμβεί. Δεν περίμενα η Θεοδοσία να απατήσει τον Λάμπρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *