Ελένη Μενεγάκη: Με αυτό το σχόλιο επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από την ελληνική τηλεόραση!

Μουσική Τηλεόραση

Η είδηση που απασχολεί όλα τα Μέσα τις τελευταίες μέρες δεν είναι άλλη από αυτή που θέλει την Ελένη Μενεγάκη να σταματά από την τηλεόραση στο τέλος της σεζόν.

Η παρουσιάστρια μπορεί επίσημα να μην έχει ανακοινώσει κάτι, ωστόσο ένα σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν αρκετό για να επιβεβαιώσει την είδηση.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε λίγες ώρες πριν η παρουσιάστρια, δέχθηκε πολλά σχόλια από θαυμαστές που εξέφραζαν την αγάπη τους και ζητούσαν να ξανασκεφτεί την απόφασή της.

«Ένα από αυτά έγραφε: «Όλο αινίγματα είσαι Ελενάκι μας!!! Λογικά μαντινάδα είναι από την όμορφη μας Κρήτη!!! Εύχομαι και ελπίζω να μην ισχύουν όλα αυτά που λέγονται τις τελευταίες μέρες, γιατί θα μας λείψεις πραγματικά!!! Το χαμόγελο σου και αυτά τα μάτια που ακτινοβολούν και διαπερνούν πολλές φορές την τηλεόραση μας, θα λείψουν από την καθημερινότητα μας!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα από καρδιάς, οποία και αν είναι η απόφαση σου!!! Μην μας ξεχάσεις όμως!!!😘😘😘💕💖❤️ από Πόρο!!»

 Η παρουσιάστρια απάντησε σε αυτό το σχόλια γράφοντας: «Και να θέλω δε μπορώ» επιβεβαιώνοντας με τον δικό της τρόπο την απόφασή της να σταματήσει από την ελληνική τηλεόραση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *