Πέφτουμε από τα σύννεφα: Ο Σαββόπουλος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ΕΡΤ με την εκπομπή “Ζήτω το ελληνικό τραγούδι”

Ακούσαμε Μουσική

Αφού μίλησε για το “θεό που δοξολογήθηκε μέσα στις ΜΕΘ, στους θαλαμηπόλους των νοσοκομείων”, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την “πολιτική ηγεσία που έβαλε μπροστά τη γνώση και πάνω  στη γνώση έκτισε την πολιτική, τη ρητορική της και την προπαγάνδα της”, εκτίμησε ότι “το 2021 θα εκτιναχθούμε”(πηγή: skai) και έδωσε συγχαρητήρια στην Πρωτοψάλτη για τη συναυλία στην καρότσα, προσπερνώντας ως απλά “αβλεψία” το συνωστισμό στο σόου έξω από το Μαξίμου, ο Διονύσης Σαββόπουλος, που έχει δηλώσει εδώ και μήνες ότι στηρίζει τις ελπίδες του στον Μητσοτάκη γιατί εκτός από την όρεξή του, έχει επιπλέον καλύτερη μόρφωση (από τον Τσίπρα), ντύνεται καλύτερα και δεν έχει τόσες πολλές αυταπάτες στο μυαλό του (πηγή: skai), ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Συυγκεκριμένα, σύμφωνα με το dailymedia, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αποκτάει τη δική του εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση, αφού το «Ζήτω το Ελληνικό Τραγούδι» επιστρέφει στην ΕΡΤ μετά από 33 χρόνια.

Η μουσική εκπομπή είχε προβληθεί τη σεζόν 1986-1987 από την ΕΡΤ με παρουσιαστή πάλι τον Διονύση Σαββόπουλο. Είχαν προβληθεί συνολικά 19 επεισόδια και είχαν παρουσιαστεί νέοι καλλιτέχνες, διάφορα είδη της ελληνικής μουσικής, ενώ επίσης γίνονταν αφιερώματα σε πρόσωπα, παράλληλα με τον σχολιασμό γεγονότων της καλλιτεχνικής κατά βάση επικαιρότητας.

Λόγω του χαρακτήρα και των λεγομένων του παρουσιαστή η εκπομπή είχε κατακριθεί από τον τύπο της εποχής αλλά και από σπουδαίους καλλιτέχνες με τον Μάνο Χατζηδάκι να απαγορεύει να ακούγονται τα τραγούδια του στην εκπομπή.

the FAQ team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *