• Δε. Νοέ 23rd, 2020

«Έφταιγαν ο Κόμπι Μπράιαντ και οι επιβάτες του ελικοπτέρου για το δυστύχημα»

ByΠερις

Μαΐ 12, 2020

Η υπόθεση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, της κόρης του, Τζιάνα και άλλων επτά άτυχων επιβαινόντων του μοιραίου ελικοπτέρου που συντρίβει στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, φαίνεται πως θα έχει και άλλα… επεισόδια.

Περίπου τρεισήμισι μήνες έχουν περάσει από την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και το αεροπορικό δυστύχημα που έγινε σε πλαγιά βουνού στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια και που κόστισε τη ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ, στην κόρη του, Τζίτζι και σε άλλους επτά επιβαίνοντες του μοιραίου ελικοπτέρου.

Κόμπι Μπράιαντ: Νέα στοιχεία! “Το ελικόπτερο δεν είχε άδεια πτήσης με τέτοιες συνθήκες!”

Αρκετές ημέρες μετά την τραγική εκείνη ημέρα, η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, άσκησε μήνυση, κατά του χειριστή Άρα Ζομπογιάν (πέθανε επίσης στο τραγικό δυστύχημα) αλλά και της εταιρίας του ελικοπτέρου (για αμέλεια του πιλότου και ότι δεν ακολουθήθηκαν οι προκαθορισμένοι κανόνες πτήσεων. Επίσης γινόταν αναφορά για απαγορευτικές συνθήκες για εναέριες μετακινήσεις στην περιοχή εκείνη την ημέρα και πως ο πιλότος είχε τιμωρηθεί πειθαρχικά το 2015).

Κόμπι Μπράιαντ: Αποκάλυψη για τον πιλότο του ελικοπτέρου!

Τώρα όμως έχουμε ένα νέο… επεισόδιο στη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού -σύμφωνα με το TMZ- συγγενής του πιλότου πέρασε στην.. αντεπίθεση και με δική του αγωγή υποστηρίζει ότι το δυστύχημα προκλήθηκε από υπαιτιότητα των επιβατών. Πάντως, ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, για το που “πατάει” η πλευρά του Ζομπογιάν.

Kobe Bryant Pilot’s Rep Blames Fatal Helicopter Crash on Passengers https://t.co/f8fPEjz9LX — TMZ (@TMZ) May 11, 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *