Η Μαριάννα Πουλμέντη “θάβει” την Κατερίνα Λένη στο MasterChef μετά την αποχώρηση της

Τηλεόραση

Home / Ψυχαγωγία / Video / Η Μαριάννα Πουλμέντη “θάβει” την Κατερίνα Λένη στο MasterChef μετά την αποχώρηση της
Η Μαριάννα Πουλμέντη “θάβει” την Κατερίνα Λένη στο MasterChef μετά την αποχώρηση της
Δευτέρα, 11.5.2020, 22:22
zappit team@ZAPPIT_

“Χαίρομαι πάρα πολύ που έφυγες και δεν θα καταφέρεις να βγάλεις τον Γιώργο έξω”!

Η πρώτη ομαδική δοκιμασία στο MasterChef μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Λένη έλαβε χώρα στο επεισόδιο της Δευτέρας. Οι δύο ομάδες, οι μπλε και οι κόκκινοι, διαγωνίστηκαν σε μια δοκιμασία απαιτήσεων με απούσα την αγαπημένη κομμώτρια του διαγωνισμού.

Την αποχώρηση, ωστόσο, της Κατερίνας Λένη φαίνεται πως θέλησε να… θυμίσει τόσο στους παίκτες του MasterChef όσο και στο τηλεοπτικό κοινό η Μαριάννα Πουλμέντη με έναν ιδιαίτερο τρόπο!

Αφορμή στάθηκε η “μετακόμιση” του Διονύση σε νέο δωμάτιο! “Ο Διονύσης είναι σε καινούργιο δωμάτιο από σήμερα, από χθες το βράδυ για την ακρίβεια! Έχει πει στο ρετιρέ. Θα του πρότεινα να μην το κάνει γιατί είναι σαν να πάει σε ένα σπίτι το οποίο είναι στοιχειωμένο” σημείωσε χαρακτηριστικά, στην κάμερα του MasterChef, η Μαριάννα Πουλμέντη.

Αμέσως μετά, στην δοκιμασία, η νεαρή διαγωνιζόμενη του MasterChef θέλησε να “πειράξει” τον Γιώργο Λασκαρίδη με αφορμή την… Κατερίνα! “Χαίρομαι πάρα πολύ, Κατερίνα που έφυγες και δεν θα καταφέρεις να βγάλεις τον Γιώργο έξω! Και ναι, θα φτάσει στον τελικό! Θα έρθεις να τον δεις” τόνισε, σε έντονο ύφος στην κάμερα, η Μαριάννα Πουλμέντη.

Πως σας φάνηκαν, αλήθεια, τα νέα “βέλη” προς την Κατερίνα Λένη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *