Παίκτης του Just the 2 of Us ξεσπά: “Δε δέχομαι ο Τρύφωνας Σαμαράς να έχει ίδια βαθμολογία με την…”

Μουσική

«Εμένα δεν με πτοεί μια κριτική επιτροπή σε ένα παιχνίδι. Φωνητικά, μουσικά, υπήρχαν χειρότερα ζευγάρια. Επειδή είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται και στην εμφάνιση και στον τραγουδιστικό μέρος, εγώ μίλησα μόνο για το μουσικό μέρος που με αφορά. Αν η σκηνοθεσία δεν ήταν καλή, αν δεν άρεσαν οι φάτσες μας και τα ρούχα μας, αυτά οφείλονται σε δικές μας επιλογές ίσως και της παραγωγής. Αλλά όλα τα άλλα, μουσικά τουλάχιστον, μπορώ να κρίνω και να καταλάβω.

Όταν οι κριτές λένε “Τρύφωνα μου, μην κάνεις αυτές τις βλακείες, ήρθες εδώ, να είσαι ευχάριστος, να περάσουμε ωραία, αλλά να τραγουδάμε κιόλας”, αυτό είναι το θέμα. Ότι ναι, χρειάζονται και οι ευχάριστοι άνθρωποι, χρειάζονται και οι χαριτωμενιές, αλλά όμως γαλουχούνται και άνθρωποι μέσα από τις κριτικές αυτές.

Δεν δέχομαι, μουσικά τουλάχιστον, να έχει την ίδια βαθμολογία ο Τρύφωνας με τη Νικολέττα ή η Κωνσταντίνα με τη Νικολέττα. Αυτό εξέφρασα, μουσικά πάντα και γι’ αυτό μίλησα και για τα πτυχία της μουσικής. Υπήρχαν πολλοί χειρότεροι. Δεν είπα ότι εμείς ήμασταν οι ολόσωστοι», είπε ο Βαλάντης.

Δείτε όσα είπε ο τραγουδιστής στο παραπάνω βίντεο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *