8 Λέξεις: Γυναίκα μυστήριο ανάμεσα σε Οδυσσέα και Έρση! (photos)

Σχέσεις Φήμες

8 Λέξεις: Γυναίκα μυστήριο ανάμεσα σε Οδυσσέα και Έρση! (photos)

8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας και η Έρση, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο ατελιέ, καλούνται να αντιμετωπίσουν κάποιες οικονομικές δυσκολίες. Και σαν να μη φτάνουν αυτές, η πρόταση που δέχεται ο άντρας από μια εύπορη και γοητευτική γυναίκα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα…

Στο ερωτικό – πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις» έχουμε δει τον Οδυσσέα και την Έρση, από τότε που αποφάσισαν να είναι μαζί, να αντιμε­τωπίζουν μια σειρά δοκιμασιών.

Πίσω από αυτές, βέβαια, κρύβεται η Ηλιάνα, η οποία τους κατηγορεί συνεχώς για τον θάνατο της μικρής Αριάδνης. Γι’ αυτόν τον λόγο, όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια, δεν δίστασε να αναθέσει σ’ έναν άντρα να βάλει φωτιά στο ατελιέ, θέτοντας τη ζωή του ζευγαριού σε θανάσιμο κίνδυνο.

Σύμφωνα με το My TV, στην ιστορία του αγαπημένου ζευγαριού θα έρθει μία μεγάλη ανατροπή. Ο Οδυσσέας και η Έρση προσπαθούν να στα­θούν ξανά στα πόδια τους, ενώ ο πρώτος με τη βοήθεια του Σπύρου αρχίζουν τις απαραίτητες εργασίες στο ατελιέ, προκειμένου μαζί με την αγαπημένη του να ξαναγυρίσουν σε αυτό.

Όπως και γίνεται. Παράλληλα, όμως, ο Οδυσσέας και η Έρση καλούνται να αντιμετωπίσουν κάποιες οικονομικές δυσκολίες, από τη στιγμή που δεν θέλουν να ζητήσουν βοήθεια από κανέ­ναν.

Οι δυο τους περιορίζουν σημαντικά τα καθημερινά τους έξοδα, αλλά κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο δύσκολη για το ζευγάρι… Αργότερα, ο Οδυσσέας δέχεται μια δελεαστική πρόταση από μία εύπορη και γοητευτική ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στην Κέρκυρα, η οποία του προτείνει να ετοιμάσει μια τοιχογραφία.

Κι ενώ εκείνος ενθου­σιάζεται, αφού έτσι θα ανακάμψει οικονομικά, δεν ισχύει το ίδιο και για την Έρση. Η τελευταία, όταν ακούει την πρόταση, γίνεται έξαλλη θεωρώντας πως δεν ανταποκρίνεται στην καλλιτε­χνική του πορεία.

Στη συνέχεια, ο Οδυσσέ­ας έρχεται σε επαφή με αυτή τη μυστηριώδη γυναίκα, ζητώντας της κρυφά μια σημαντι­κή προκαταβολή, με εκείνη να δέχεται αλλά, ταυτόχρονα, να…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *