• Πε. Ιαν 21st, 2021

Χαρδαλιάς: Γιατί απαγορεύθηκε μουσική και αλκοόλ στις παραλίες

ByΠερις

Μαΐ 17, 2020

Χαρδαλιάς: Γιατί απαγορεύθηκε μουσική και αλκοόλ στις παραλίες
Απο Μάκης Χολέβας
17 Μαΐου 2020 – 20:49
Comments Off

«Για το ζήτημα που αφορά το ποτό και τη μουσική στις οργανωμένες παραλίες. Η λογική που ανοίξαμε τις οργανωμένες πολιτείες, είναι για να αποφύγουμε φαινόμενα συνωστισμού και συγχρωτισμού στις ανοργάνωτες παραλίες», είπε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιά, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Όπως σημείωσε «το ζήτημα, λοιπόν, είναι ότι εμείς δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να ενθαρρύνουμε τα πάρτι και δεν θέλουμε να ρισκάρουμε εικόνες συγχρωτισμού, που θα δώσουν λάθος μήνυμα παντού. Είμαστε σε μια φάση που πρέπει ο καθένας μας να λάβει την ατομική του ευθύνη, να κρατήσουμε τις αποστάσεις. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά και πρέπει να παραδεχτούμε, ότι το ποτό λειτουργεί, σε συνδυασμό με τη μουσική, αντιστρόφως ανάλογα με το ζήτημα της νηφαλιότητας, ειδικά όταν γίνεται αλόγιστα.

Άρα, σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται να υπάρχει νηφαλιότητα για το ζήτημα της επιβολής και της τήρησης των μέτρων απόστασης σε κάθε οργανωμένη παραλία. Ερχόμαστε να καλύψουμε την ανάγκη που προέκυψε από το συνωστισμό στις μη οργανωμένες παραλίες. Βήμα-βήμα και με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα, θα εξετάζουμε κάθε εβδομάδα το τι βήμα πρέπει να κάνουμε μπροστά.

Για την ώρα, νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι αυτά τα δύο δεν χωρούν κάποια σύγκριση και σε κάποια περίπτωση η οποιαδήποτε εμπλοκή ποτού μαζί με μουσική δημιουργεί κάποιες καταστάσεις, οι οποίες όταν γίνουν αλόγιστες και ανεξέλεγκτες, δημιουργούν λάθος εντύπωση και στέλνουν λάθος μήνυμα σε όλη την κοινωνία και σε όλη την επικράτεια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *