Ο Γιάννης Μπέζος είναι απόλυτα ξεκάθαρος – «Δεν θα βγω και θα αρχίσω να μοιράζω φιλιά και χάδια»

Μουσική Τηλεόραση

Home / Ψυχαγωγία / Video / Ο Γιάννης Μπέζος είναι απόλυτα ξεκάθαρος – «Δεν θα βγω και θα αρχίσω να μοιράζω φιλιά και χάδια»
Ο Γιάννης Μπέζος είναι απόλυτα ξεκάθαρος – «Δεν θα βγω και θα αρχίσω να μοιράζω φιλιά και χάδια»
Τετάρτη, 20.5.2020, 10:22
zappit team@ZAPPIT_

«Με το έργο μου έχω δείξει ότι τους αγαπώ πιο πολύ από κάτι άλλους που τους χαϊδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ», λέει ο Γιάννης Μπέζος

Ο Γιάννης Μπέζος δεν συνηθίζει να μιλά συχνά, αλλά όταν το αποφασίσει λέει πολλά. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη, όπου παραδέχθηκε με ειλικρίνεια πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιοι τον αντιπαθήσουν, ωστόσο, όπως τονίζει δεν θέλει να χάσει την εκτίμηση του κοινού.

Ο Γιάννης Μπέζος εξήγησε γιατί δεν του αρέσει να βγαίνει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του, ενώ περιέγραψε και την αντίδραση του όταν χτυπούν τα κινητά την ώρα της παράστασης. Δήλωσε πως γνωρίζει καλά ότι ο κόσμος έρχεται στο θέατρο για να δει εκείνον και όχι το ρόλο που υποδύεται γι’ αυτό και αναλαμβάνει πάντα την ευθύνη σε περίπτωση αποτυχίας.

«Εγώ δεν μπαίνω σε κανέναν ρόλο ποτέ, θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω. Οι θεατές δεν έρχονται να δουν ρόλο, έρχονται να δουν εμένα ή τους συναδέλφους μου. Κανείς δεν ασχολείται με τους ρόλους. Αν ανεβάσω μια παράσταση και δεν πάει καλά, φταίω εγώ, δεν έκανα καλά τη δουλειά μου. Ο χρόνος που έγινε αυτό δεν ήταν ο κατάλληλος, ο χώρος, αν θέλετε, δεν ήταν ο κατάλληλος ή δεν ταυτίζομαι εκείνη την ώρα με τις βαθιές επιθυμίες του κόσμου. Κατεβάζεις την παράστασή σου και κάνεις την αυτοκριτική σου», τόνισε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

«Στην επικοινωνία είμαι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος, δεν είναι το… φόρτε μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ με ηθοποιό που δεν θέλω. Δεν είμαι άτομο που…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *