Έλληνας τραγουδιστής που έχασε τη γιαγιά του από κορονοϊό της έγραψε τραγούδι

Ακούσαμε Μουσική

Έλληνας τραγουδιστής που έχασε τη γιαγιά του από κορονοϊό της έγραψε τραγούδι

Ένα τραγούδι αφιερωμένο στη γιαγιά του που έφυγε από κορονοϊό έγραψε Έλληνας τραγουδιστής

Ένα τραγούδι με τίτλο «Κοριτσάκι μου αφιερωμένο στη γιαγιά του που έφυγε από κορονοϊό έγραψε Έλληνας τραγουδιστής. Πρόκειται για ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα μετά μουσικής για την αγαπημένη του γιαγιά, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή λόγω κορονοϊού κι εκείνος δεν μπόρεσε να είναι μαζί της τις τελευταίες της στιγμές.

Ο Γιάννης Παρλαπάνος, τον οποίο γνώρισε το ευρύ τηλεοπτικό κοινό πριν από χρόνια μέσα από το «Dream Show», μοιράζεται με την «Espresso» κοτ τις σκέψεις και τα συναισθήματα που του έδωσαν την έμπνευση για να γράψει τους στίχους και να συνθέσει τη μελωδία αυτού του ξεχωριστού τραγουδιού: «Η γιαγιά μου ήταν για όλη την οικογένεια ο άνθρωπος που ήξερε ν’ αγαπά. Γνώριζε πώς μετουσιώνεται η αγάπη σε πράξεις και η καθημερινότητά της έκρυβε μια απέραντη στοργή. Αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για να γίνουμε μια δεμένη οικογένεια που ξέρει να μοιράζεται και να λέει “Σ’ αγαπώ”, χωρίς φόβο και χωρίς προσμονή για ανταπόδοση» αναφέρει με τρυφερότητα ο καλλιτέχνης και συνεχίζει μετά… δύσκολα.

«Οπως κάθε οικογένεια που χάνει ένα αγαπημένο της πρόσωπο, έτσι και εμείς θα θέλαμε να είμαστε δίπλα της στις τελευταίες της στιγμές. Αυτό το παράπονο εκφράζει το τραγούδι! Αφενός ότι στερηθήκαμε το τελευταίο αντίο και αφετέρου ότι ήταν μόνη της και αισθάνθηκε εγκαταλειμμένη» τονίζει, περιγράφοντας κατόπιν πώς βίωσε ο ίδιος την κατάσταση με την πανδημία και κατά πόσο φοβήθηκε.

«Δεν μπορώ να πω πως το αίσθημα που βιώσαμε ότι ήταν ο φόβος. Παραμένοντας ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα σε καραντίνα, το κυρίαρχο συναίσθημα ήταν το άγχος για την επόμενη ημέρα. Αν και είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, η επιστροφή στην κανονικότητα μου μοιάζει ουτοπική. Ισως δημιουργήσουμε μια καινούργια κανονικότητα, όπου οι λέξεις “εργασία” και “ελευθερία” θα έχουν χάσει την πραγματική τους έννοια»…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *