• Πα. Μαρ 5th, 2021

Elif: Συγκλονιστική εξέλιξη – Η απαγωγή και τα βασανιστήρια

ByΠερις

Μαΐ 30, 2020

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά Elif.  

H Αρζού είναι η μοναδική που νομίζει ακόμη πως η Γκόντζα έχει αμνησία ενώ η τελευταία πιστεύει πως μπορεί να συνεχίσει να την κοροϊδεύει. Κάνει λάθος, όμως, καθώς σύντομα η Αρζού ανακαλύπτει τα δολοφονικά σχέδια που έχει η κοπέλα εναντίον της προκειμένου να μη γεννήσει το μωρό που κυοφορεί.

Όλα αρχίζουν όταν ο Ερκούτ τηλεφωνεί στην Γκόντζα για να ζητήσει μια χάρη. Καθώς μιλάνε, τους ακούει η Αρζού, η οποία διαπιστώνει πως η κοπέλα θυμάται τα πάντα και έχει κάποιο σχέδιο. Η Αρζού κάθεται ανήσυχη και κλειδωμένη στο δωμάτιό της προκειμένου να σκεφτεί πώς πρέπει να κινηθεί και να αμυνθεί.

Έπειτα λέει στον Ουμίτ πως η Γκόντζα παίζει μαζί τους, καθώς ξέρει πως θυμάται τα πάντα. Ο άντρας ξαφνιάζεται από τα λόγια της και δεν μπορεί να παραδεχθεί ότι το ξέρει από καιρό. Λέει στην Αρζού πως υπερβάλλει αλλά εκείνη είναι σίγουρη πως η Γκόντζα θέλει το κακό της. Αργότερα, όταν η τελευταία τής φέρνει τα χάπια της, η Αρζού συμπεριφέρεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Έπειτα, όμως, ακούει την Γκόντζα να μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο για το μωρό της λέγοντας πως προσπαθεί να βρει τρόπο να το ξεφορτωθεί. Το βράδυ για την Αρζού είναι δραματικό, καθώς έχει εφιάλτες σχετικά με το μωρό που περιμένει. Αποφασίζει να κάνει κάτι για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της Γκόντζα. Το επόμενο πρωί, η τελευταία φέρνει στο σπίτι μια παράξενη γυναίκα, η οποία της ετοιμάζει ένα ποτό, που αν το πιει η Αρζού θα χάσει το μωρό. Η τελευταία τα ακούει όλα και αποφασίζει να δράσει.

Λίγο αργότερα, η Γκόντζα πηγαίνει στην Αρζού το πρωινό της, όμως εκείνη έχει κρύψει μαξιλάρια κάτω από τα σκεπάσματα και η κοπέλα πιστεύει πως κοιμάται. Η Αρζού έχει βγει έξω για να συναντήσει έναν άντρα. Του δείχνει τη φωτογραφία της Γκόντζα και του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *