Έρωτας Μετά: Ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε ποια θα είναι η τελευταία και πιο μεγάλη ανατροπή της σειράς

Σχέσεις Τηλεόραση

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μάριος Αθανασίου στο περιοδικό Tv Έθνος και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα με αφορμή τα τελευταία επεισόδια της σειράς του Alpha, “Έρωτας μετά” στην οποία πρωταγωνιστή. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ποια θα είναι η μεγαλύτερη ανατροπή που θα δούμε να γίνεται, τα κίνητρα πίσω από την απαγωγή της Βάσως Λασκαράκη αλλά και το πώς θα εξελιχθεί η σχέση των δυο βασικών ζευγαριών της σειράς.

Σε ότι αφορά τις εξελίξεις στο στόρι της σειράς θα βρεθούμε μπροστά σε νέες ανατροπές στη συνέχεια;

Εδώ που έχουμε φτάσει έχουμε τη μεγαλύτερη και τελευταία ανατροπή που θα γίνει στη σειρά. Δηλαδή την εμφάνιση της Άννας. Το τι θα συμβεί δεν θα σας το πω. Απλώς είναι ανατροπή, γιατί ο καθένας μπορεί να έχει φανταστεί ένα δικό του φινάλε σε αυτή την ιστορία. Τώρα, λοιπόν, αφού εμφανιστεί η Άννα ή αφού λυθεί το μυστήριο, κατά ένα μέρος θα πρέπει όλοι οι χαρακτήρες να τοποθετηθούν σε σχέση με αυτό. Και θα δούμε τι θα συμβεί με την επανεμφάνιση της.

Γιατί ο Λεγάτος κρατά φυλακισμένη την Άννα;          

Δεν είναι ένα φτηνό έγκλημα ή μια μικρή βία. Δεν είναι απλώς ένα κακοποιό στοιχείο ή ένας άνθρωπος που βρίσκεται στον υπόκοσμο και το κάνει αυτό για να πάρει λεφτά. Δεν είναι αυτό. Είναι μια υπόθεση του παρελθόντος που του δίνει ένα ισχυρό κίνητρο για να προβαίνει σε κάτι τέτοιο και μάλλον απ’ ότι φαίνεται και καταλαβαίνω έχει και συναισθηματικούς λόγους.

Τι θα γίνει με τα παιδιά σας στη σειρά;

Τα παιδιά μου θα είναι πάντα παιδιά μου, ότι και να γίνει. Ακόμη και στην περίπτωση του μικρού παιδιού που αποδεικνύεται ότι δεν είναι βιολογικό μου παιδί. Και για το παιδί που έχει η Άννα, το οποίο δεν το γνώριζα καν, και εδώ ο Χρήστος το αντιμετωπίζει με πάρα πολλή αγάπη και θέλει να το εντάξει μέσα στην όλη οικογένεια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *