Ματθαίος Γιαννούλης: Τα σημεία αναφοράς στην καριέρα του και η φιλανθρωπική του δράση

Ακούσαμε Μουσική

Ματθαίος Γιαννούλης: Τα σημεία αναφοράς στην καριέρα του και η φιλανθρωπική του δράση

Ο Ματθαίος Γιαννούλης είναι από τις πιο γνωστές καλλιτεχνικές φυσιογνωμίες στο νησιώτικο τραγούδι, με έντονη προσωπικότητα. Διαθέτει όλο το «πακέτο», καθώς είναι μουσικός, τραγουδιστής, σύνθετης και στιχουργός.

Έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα φώτα της δημοσιότητας και όχι μόνο με τα επαγγελματικά του.

Ίσως γι’ αυτό δεν του αρέσει να δίνει συχνά συνεντεύξεις. Ωστόσο έκανε μια εξαίρεση για την «Espresso», ξετυλίγοντας το κουβάρι της ζωής και της καριέρας του

Σημεία αναφοράς στην καριέρα σας;«Οταν ο αείμνηστος Γιώργος Κονιτόπουλος είπε στη δισκογραφική μου εταιρία ότι το μέλλον του νησιώτικου τραγουδιού λέγεται Ματθαίος Γιαννούλης και με επέλεξε να είμαι ο τελευταίος συνεργάτης του. Η συνεργασία αυτή είχε υπογραφεί στο μαγαζί Στούντιο, στη Λένορμαν, και, δυστυχώς, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού έφυγε για την Πάρο και δεν γύρισε ποτέ. Αλλη μια στιγμή μου που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι όταν ήμουν 25-26 χρόνων κι έγραφα στο στούντιο του Αντώνη Πετρίδη, στη Λιοσίων. Εκεί ήταν ένας γνωστός τραγουδιστής και έγραφε κι αυτός. Οταν τον είδα, χάρηκα και του είπα αυθόρμητα και ανθρώπινα: «Να πάω να πάρω καφεδάκι και καμιά τυρόπιτα να κεράσω;» Γύρισε τότε και μου είπε με κακία: «Εχεις εσύ λεφτά να κεράσεις εμένα;» Ενιωσα άσχημα και στενοχωρήθηκα πολύ με την απάντησή του. Τότε μεσουρανούσε και είχε πολλά λεφτά. Ηρθε όμως ο καιρός που αυτός ο «κύριος» μου ζήτησε δανεικά, και όχι μόνο αυτό, αλλά τον έκανα και μουσικό μου. Ολα πληρώνονται σε αυτή τη ζωή!»

Φτάνοντας στο σήμερα, πώς είναι η ζωή σας;«Είμαι μια χαρά και πάνω από όλα είμαι ευτυχισμένος. Εχω τρία υπέροχα παιδιά, δύο γιους και μία κόρη, και μια υπέροχη γυναίκα που λατρεύω. Η σύζυγός μου μού δίνει ηρεμία, χαρά και ζωή. Είναι η γυναίκα που ήθελα πάντα να έχω και την ευχαριστώ για όλα».

Εχετε και φιλανθρωπική δραστηριότητα. Πείτε μου μερικά πράγματα γι’…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *