Η Κόνι Μεταξά αποκαλύπτει – “Ύστερα από δύο χρόνια τής απάντησα”

Ακούσαμε Μουσική

Home / Showbiz / Η Κόνι Μεταξά αποκαλύπτει – “Ύστερα από δύο χρόνια τής απάντησα”
Η Κόνι Μεταξά αποκαλύπτει – “Ύστερα από δύο χρόνια τής απάντησα”
Παρασκευή, 5.6.2020, 08:50
zappit team@ZAPPIT_

Δεν θα μπορούσα να είμαι σε πάνελ εκπομπής, γιατί δεν μου βγαίνει να κάνω αυστηρή κριτική σε ανθρώπους που δεν ξέρω», δηλώνει η Κόνι Μεταξά.

Το «Just the 2 of Us» είναι για την Κόνι Μεταξά κάτι σαν σχολείο, αφού συνεχώς μαθαίνει καινούρια πράγματα. Η νεαρή καλλιτέχνις αποζητά την κριτική, αφού τη βελτιώνει, ενώ δεν κατατάσσει τον εαυτό της σε μόνο ένα γκρουπ καλλιτεχνών, αφού θέλει και να παίζει και να χορεύει και να τραγουδά. Η Κόνι Μεταξά μιλά για όλα στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο.

Γιατί είπες το «ναι» στη συμμετοχή σου στο «Just the 2 of Us»; «Θεωρούσα ότι θα είναι μια πάρα πολύ καλή εμπειρία, μέσα από την οποία θα μπορούσα να μάθω και να κάνω καινούρια πράγματα. Μόνο και μόνο που μπορούμε κάθε εβδομάδα να δουλεύουμε πάνω σε κάτι καινούριο είναι σαν σχολείο».

Με την κριτική πώς τα πας; «Δέχομαι πολύ εύκολα κριτική στη δουλειά μου, κυρίως από ανθρώπους καταξιωμένους, οπότε εγώ το βλέπω πάντα σαν μια ευκαιρία για να μάθω. Αυτό που θα μου πουν θα το ακούσω και θα προσπαθήσω να το εφαρμόσω στην εμφάνισή μου την επόμενη φορά».

Υπάρχει κάτι που σου είπε κάποιος κριτής και σε στενοχώρησε; «Όχι, γιατί εγώ ακόμα και τα αρνητικά σχόλια μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για να με κάνουν καλύτερη. Δεν το παίρνω προσωπικά, δεν πειράζει τον εγωισμό μου. Για να το λέει αυτός ο άνθρωπος, σημαίνει πως κάτι θα είδε που πρέπει να φτιάξω».

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Τάσο; «Όσο εύκολη είναι, άλλο τόσο δύσκολη είναι, γιατί όταν έχεις τόση άνεση με έναν άνθρωπο, θα συνεννοηθείς μεν πιο εύκολα, αλλά θα έρθεις και πιο εύκολα σε αντιπαράθεση. Δεν φοβάσαι να…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *