Γιαννούτσος-Βαμβακάρης: «Μας αγχώνει μην γίνουμε τίποτα γραφικά γεροντάκια»

Ακούσαμε Τηλεόραση Φήμες

Γιαννούτσος-Βαμβακάρης: «Μας αγχώνει μην γίνουμε τίποτα γραφικά γεροντάκια»

Ο Τάκης Γιαννούτσος και Θοδωρής Βαμβακάρης είναι το μακροβιότερο ραδιοφωνικό δίδυμο. Οι δυο τους είναι μαζί 23 χρόνια και σε πρόσφατη συνέντευξή τους αποκάλυψαν ότι το μεγαλύτερο άγχος τους είναι να μη γίνουν γραφικά γεροντάκια. 
 

«Η καλύτερη στιγμή μας ήταν σίγουρα η στιγμή που συναντηθήκαμε ραδιοφωνικά, τότε στον ΚΛΙΚ FM, το 1997. Τη χειρότερη δεν την έχουμε ζήσει ακόμα και, πίστεψε μας, δεν θα τη ζήσουμε», είπε ο Τάκης Γιαννούτσος όταν τον ρώτησαν, σε πρόσφατη συνέντευξή τους, ποια ήταν η καλύτερη ή η χειρότερη στιγμή τους στα 23 χρόνια κοινής πορείας του με τον Θοδωρή Βαμβακάρη.

Το ραδιοφωνικό έτερόν του ήμισυ συμπλήρωσε λέγοντας χαρακτηριστικά:«Οι καλύτερες και οι χειρότερες ραδιοφωνικές αναμνήσεις συνδέονται με τις αντίστοιχες καλύτερες και χειρότερες στιγμές μας στην προσωπική μας ζωή, στη διάρκεια μιας 23χρονης διαδρομής. Γιατί η καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο λειτουργεί και ως λύτρωση στο προσωπικό πρόβλημα που κουβαλάς, τη στιγμή ακριβώς που προσπαθείς να κάνεις τον κόσμο να χαμογελάσει».

– Οι εκπομπές σας έχουν πάντα μια αμεσότητα και έναν αυθορμητισμό. Έχετε μετανιώσει ποτέ για κάτι που είπατε στον αέρα;

Τάκης Γιαννούτσος: «Φυσικά και έχουμε μετανιώσει. Και λάθη έχουμε κάνει. Όταν όμως καταλάβουμε την… πατάτα που κάναμε, αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη, ζητάμε συγγνώμη και προσέχουμε ακόμα πιο πολύ».

Θοδωρής Βαμβακάρης: « Έχουμε ασκήσει μερικές φορές κριτική που ήταν υπερβολική και άδικη, γιατί βασιστήκαμε σε δημοσιογραφικές πληροφορίες οι οποίες δεν ήταν έγκυρες. Προσωπικά είχα αισθανθεί κάποτε άσχημα για μια κριτική σε κάποιο πρόσωπο το οποίο δεν ήταν καλά στην υγεία του, αλλά δεν το γνωρίζαμε».

-Ποια συνήθεια έχει το ραδιοφωνικό σου ταίρι που σε εκνευρίζει;

Τ.Γ.: «Πάνε χρόνια που πλέον δεν στήνει στα ραντεβού, όλο τον κόσμο ανεξαιρέτως. Τώρα έχουμε πάνω-κάτω τα ίδια χούγια. Η ηλικία βλέπεις…».

Θ.Β.: «Ύστερα από 23 χρόνια συνεργασίας, όπως και έπειτα από 23 χρόνια γάμου, οι εκνευριστικές συνήθειες του ενός γίνονται συνήθεια και…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *