Τα πάνω – κάτω με τη Λασκαράκη! Χωρίς εκπομπή και εκτός ALPHA η ηθοποιός;

Ακούσαμε Τηλεόραση

Τα πάνω – κάτω με τη Λασκαράκη! Χωρίς εκπομπή και εκτός ALPHA η ηθοποιός;

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί το τελευταίο διάστημα για τη Βάσω Λασκαράκη και το τηλεοπτικό της μέλλον στον ALPHA.

Οι φήμες που ήθελαν τη Βάσω Λασκαράκη να αναλαμβάνει τη δική της εκπομπή στον Alpha ήταν πολλές ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την χαρακτήρισαν και αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη.

Όπως όλα δείχνουν όμως, τα πλάνα άλλαξαν και κάτι τέτοιο δε θα γίνει.

Όπως αναφέρθηκε μάλιστα στην εκπομπή του OPEN, Έλα, χαμογέλα, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε κάποια σειρά για την αγαπημένη ηθοποιό αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη δούμε να αλλάζει τηλεοπτική στέγη.

«Στη ζώνη της Ελένης Μενεγάκη όπως όλα δείχνουν κατευθύνεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με ζωντανό γυναικείο ψυχαγωγικό magazine.

Όπως φαίνεται έχουν ναυαγήσει στην παρούσα φάση οι συνομιλίες της Βάσως Λασκαράκη με τον Alpha. Δεν είχαν διαμορφωθεί ακόμη οι ζώνες. Υπάρχει ένα παρασκήνιο γύρω από αυτό. Υπήρχαν κάποιες διαφορές στο οικονομικό κομμάτι.

Αυτές οι διαφορές γεφυρώθηκαν όμως διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει χώρος για ένα ακόμη ψυχαγωγικό magazine. Αυτό έφερε κάποιο μούδιασμα στην παλαιά φρουρά της τηλεόρασης του Alpha. Η Βάσω Λασκαράκη είναι πολλά χρόνια στον Alpha. Κάποια πρόσωπα την ήθελαν πάρα πολύ… Δημιουργήθηκε ένα μούδιασμα. Δεν αποκλείεται να τη δούμε σε κάποια σειρά, αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει κάτι, ούτε σειρά ούτε εκπομπή», είπε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας.

Δείτε το παραπάνω βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *