Έλληνας τραγουδιστής: «Κοινώνησα 5 φορές λαθραία στην καραντίνα»

Ακούσαμε Μουσική

Έλληνας τραγουδιστής: «Κοινώνησα 5 φορές λαθραία στην καραντίνα»

Έλληνας τραγουδιστής: «Οι εκκλησίες γεμίζουν από κόσμο τις Κυριακές, κοινωνούν και κανείς δεν έχει κολλήσει»

Τη δεκαετία του ΄70 ο Γιώργος Κοινούσης μεσουράνησε στη δισκογραφία και στα νυχτερινά μαγαζιά ως λαϊκό είδωλο. Όχι μόνο ως τραγουδιστής, αλλά και ως δημιουργός και μουσικός οργανοπαίχτης. «Άνθρωποι είμαστε», «Να ξαναγινόμαστε πάλι πιτσιρίκοι», «Δεν καταλαβαίνω τίποτα» και πολλά ακόμα σουξέ τον ενέταξαν σε μια ειδική γκάμα ολοκληρωμένων καλλιτεχνικών προσωπικοτήτων. Εγραφε τραγούδια, έπαιζε πέντε διαφορετικά μουσικά όργανα και παράλληλα τραγουδούσε κιόλας.

Η ενδιαφέρουσα ιστορία του, ωστόσο, αρχίζει πολλά χρόνια προτού γίνει πρώτο όνομα, όταν παιδί ακόμη, με κοντά παντελονάκια, έγραψε ένα τραγούδι και το έδωσε στη μεγάλη φίρμα της εποχής, την Καίτη Γκρέυ. Αυτή ήταν και η πρώτη του μεγάλη επιτυχία.

Ο Γιώργος Κοινούσης πέρασε μεγάλη φτώχεια μέχρι να καταφέρει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Τα κατάφερε όμως. Έγινε φίρμα, γεύτηκε μεγάλες επιτυχίες και ξαφνικά, ενώ βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του, αποφάσισε να εγκαταλείψει τα πάντα. Εδώ και πολλά χρόνια ζει με την οικογένειά του στο κτήμα του, στο Λαγονήσι. Σήμερα, σε έναν απολογισμό ζωής, μιλάει στην «Espresso» για τα βιώματά του, αλλά και για το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας για τον κορονοϊό κοινώνησε «λαθραία» σε εκκλησία πέντε φορές, χωρίς να πάθει το παραμικρό!

Από κάποια στιγμή και μετά ασχοληθήκατε πολύ με τον Θεό και τη θρησκεία. Σας πείραξε που κάποιοι σας αποκάλεσαν «γραφικό»;Το να με λοιδορούν για μένα είναι γαλόνια από τον Θεό. Εκείνοι που με ειρωνεύονται δεν έχουν να δώσουν λόγο σε μένα, αλλά στον Θεό. Εγώ δεν υποστηρίζω κάποια ομάδα ή κόμμα για να έχω αντιπάλους. Απλώς πιστεύω στον Ιησού Χριστό. Αν αυτό είναι μεμπτό, ας συνεχίσουν να με λοιδορούν. Εγώ έφυγα από την «κόλαση» που ήμουν στο τραγούδι και μπήκα στον δρόμο του Κυρίου.

Γιατί λέτε «κόλαση» το επάγγελμά σας;Ήταν ένα επάγγελμα που διέφερε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *