Χάρης Ρώμας – «Μου αρέσει η εικόνα και το παίξιμο των ηθοποιών στις Άγριες Μέλισσες, απλά θέλει προσοχή όπως όλα»

Ακούσαμε Μουσική Τηλεόραση

Home / Showbiz / Χάρης Ρώμας – «Μου αρέσει η εικόνα και το παίξιμο των ηθοποιών στις Άγριες Μέλισσες, απλά θέλει προσοχή όπως όλα»
Χάρης Ρώμας – «Μου αρέσει η εικόνα και το παίξιμο των ηθοποιών στις Άγριες Μέλισσες, απλά θέλει προσοχή όπως όλα»
Πέμπτη, 18.6.2020, 16:39
Zappit@ZAPPIT_

“Mε ρωτούν συνεχώς για το “Καφέ της Χαράς” ακόμα και από την Περιφέρεια. Σε μια τηλεδιάσκεψη με ρώτησε ο Γιάννης Σγουρός, αν θα πεθάνει κάποιος στο σήριαλ και ξεσπάσαμε όλοι στα γέλια”.

Όπως αναφέρει στην συνέντευξη του στον Θάνο Μακρογαμβράκη, το διάστημα της καραντίνας ήταν για εκείνον, από μια πλευρά, ευεργετικό, καθώς κατάφερε μαζί με την Άννα Χατζησοφιά να προχωρήσει κι άλλο την ιστορία του πετυχημένου σίριαλ, που όπως προβλέπεται θα κάνει πρεμιέρα με το νέο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού:

“Το διάστημα της καραντίνας το πέρασα όσο πιο δημιουργικά μπορούσα διότι βρήκα την ευκαιρία να γράψω για το “Καφέ της Χαράς”. Αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός θα έπρεπε να εφεύρω κάτι γιατί υπήρχε πρόβλημα με τα σενάρια και τον χρόνο. Τελικά καταφέραμε με την Άννα Χατζησοφιά να γράψουμε 10 επεισόδια για την επόμενη σεζόν και μάλιστα χειροποίητα, από την στιγμή που δεν υπάρχει πίσω μας ομάδα συγγραφέων. Αν κάνω ένα καινούργιο σήριαλ, το οποίο το κανάλι μου έχει ζητήσει και θέλει να το κάνω, τότε θα υπάρχει και ομάδα συγγραφέων δίπλα μας. Ίσως δοκιμάσουμε κάτι μεγαλύτερο”.

Οι νέες περιπέτειες τον ηρώων του “Καφέ της Χαράς” έχουν απασχολήσει όπως εξηγεί ο Χάρης Ρώμας μέχρι και την Περιφέρεια Αττικής που ως τομοέρχης πολιτισμού σε μια πρόσφατη τηλεδιάσκεψη δέχτηκε συγκεκριμένη ερώτηση:

“Mε ρωτούν συνεχώς για το “Καφέ της Χαράς” ακόμα και από την Περιφέρεια. Σε μια τηλεδιάσκεψη με ρώτησε ο Γιάννης Σγουρός, αν θα πεθάνει κάποιος στο σήριαλ και ξεσπάσαμε όλοι στα γέλια. Εμείς αυτό το διάστημα, μέσα σ όλα κάνουμε το “Καφέ της Χαράς” και αισθανόμαστε μεγάλη χαρά,…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *