Κόκκινο ποτάμι: «Θα έρθουν ακόμα πιο σκληρές σκηνές στα επόμενα επεισόδια»

Ακούσαμε Τηλεόραση

Κόκκινο ποτάμι: «Θα έρθουν ακόμα πιο σκληρές σκηνές στα επόμενα επεισόδια»

Συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς τα γυρίσματα για την ολοκλήρωση της σειράς «Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη με το δράμα να κορυφώνεται.

Τρεις από τους πρωταγωνιστές της σειράς, Κόκκινο ποτάμι, ο Κωνσταντίνος Πεσλής, ο Λάμπρος Κτεναβός και η Δήμητρα Χαριτοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή τους μίλησαν για τους ήρωες που υποδύονται, ενώ αποκάλυψαν ποια είναι η πιο δύσκολη σκηνή που έχουν γυρίσει.

Κωνσταντίνος Πεσλής (Θύμιος)

-Πως ένιωσες όταν σου είπαν ότι θα συμμετέχεις στο «Κόκκινο Ποτάμι;»«Είναι λίγο περίεργο, γιατί είχα πάει ως κομπάρσος σε ένα γύρισμα. Εκεί με είδε ο κύριος Μανουσάκης και μου έδωσε το ρόλο του Θύμιου».

-Ο Θύμιος πώς ακριβώς λειτουργεί στην ιστορία;«Ο Θύμιος λειτουργεί λίγο σαν συνδετικός κρίκος, διότι μεταφέρει πληροφορίες από τον Θέμη, ο οποίος είναι στα βουνά επάνω, στον Θεόκλητο, τον Δεσπότη. Παρακολουθεί και τους Τούρκους για να μάθει τα σχέδιά τους. Οπότε, στην ουσία, μεταφέρει πληροφορίες. Αυτή είναι η βασική δουλειά του».- Πως νιώθεις που είσαι σε μία σειρά που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και υπαρκτά πρόσωπα; «Προφανώς και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν έχουμε ζήσει τραγικά γεγονότα και είναι πολύ δύσκολο ακόμα και να τα σκεφτεί ο ανθρώπινος νους όλα αυτά, τα όσα περνούσαν οι Πόντιοι τότε. Μαζεύοντας εμπειρία από τα γυρίσματα, βλέποντας τους πιο μεγάλους και συμβουλευόμενους αυτούς, μπήκα κάπως στο κλίμα κι εγώ. Παρόλο που δεν είμαι Πόντιος, άρχισα να νιώθω λίγο».

-Είδαμε τη σκηνή του θανάτου σου. Από όλες τις σκηνές που έχεις γυρίσει, αυτή ήταν η πιο δύσκολή;«Η σημερινή ήταν από τις πιο δύσκολες. Άλλη μια δύσκολη σκηνή που θυμάμαι ήταν στη Βέροια, όπου έτρεχα και χτυπούσα πόρτες. Έφαγα λίγο ξύλο εκεί! Σίγουρα δεν μου άρεσε, αλλά ήταν μες στο ρόλο!».

Λάμπρος Κτεναβός (Οσμάν)

-Πώς ήταν για εσένα η επιστροφή στα γυρίσματα;«Περίμενα πώς και πώς να ξεκινήσω, γιατί όλη αυτή η κατάσταση μας έκανε να νομίζουμε ότι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *