• Πα. Ιαν 15th, 2021

Παύλος Ορκόπουλος – Γιάννης Στάνκογλου! Κοινοί κώδικες, άψογη συνεργασία στις Άγριες Μέλισσες

ByΠερις

Ιούν 22, 2020

Home / Σειρές / Παύλος Ορκόπουλος – Γιάννης Στάνκογλου! Κοινοί κώδικες, άψογη συνεργασία στις Άγριες Μέλισσες
Παύλος Ορκόπουλος – Γιάννης Στάνκογλου! Κοινοί κώδικες, άψογη συνεργασία στις Άγριες Μέλισσες
Δευτέρα, 22.6.2020, 22:55
Zappit@ZAPPIT_

Δείτε τι είπαν οι δύο ηθοποιοί για τη συνεργασία τους στις Άγριες Μέλισσες.

Για τη συνεργασία τους στις Άγριες Μέλισσες μίλησαν ο Παύλος Ορκόπουλος και ο Γιάννης Στάνκογλου, σε συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό “Τηλεθεατής” και τη Μαρία Κεφαλά.

«Δεν είχαμε δουλέψει ξανά μαζί. Είναι η πρώτη φορά που βρεθήκαμε και από την αρχή υπήρξε μια πολύ ωραία χημεία μεταξύ μας. Υπάρχει πάρα πολύς σεβασμός από τον έναν προς τον άλλο. Με βοήθησε πάρα πολύ, είχα τον “Γιούγκερμαν” όλο το χειμώνα, που ήταν 3,5 ώρες παράσταση, οπότε, ναι μεν διάβαζα, αλλά χρειαζόμουν και λίγο περισσότερο χρόνο. Κάθε φορά που συναντιόμασταν πιάναμε μία μία τη σκηνή. Έτσι, χτίσαμε μια πολύ όμορφη σχέση που συνεχίζεται και χαίρομαι κάθε φορά που είμαι στο πλατό μαζί του», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Βέβαια, τον ξέρω από τις δουλειές του και αυτός από τις δικές μου. Έχουμε εκφράσει το θαυμασμό μας και οι δύο. Επικοινωνούμε πάρα πολύ καλά με τον Γιάννη. Ακούμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Έχουμε να κάνουμε με δύο ρόλους πάρα πολύ απαιτητικούς και μόνο η σύμπνοια που έχουμε, τόσο ως άνθρωποι όσο και ερμηνευτικά, είναι έξοχη.

Βέβαια, ο Γιάννης έχει δύο παιδιά και εγώ δύο εγγόνια, έχουμε διαφορά ηλικίας και με σέβεται. Έχουμε μιλήσει για τη ζωή μας, είμαστε λαϊκοί άνθρωποι, έχουμε υπάρξει και οι δύο οικοδόμοι στα νιάτα μας. Ήταν και ο πατέρας μου και ο πατέρας του και μας βοήθησε αυτό στη ζωή μας, στηριχθήκαμε σε αυτό», είπε ο Παύλος Ορκόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *