• Τε. Ιαν 27th, 2021

Η αποκαλύψεις της Ρένιας Λουϊζίδου για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς: “Η πρώτη μου αντίδραση ήταν…”

ByΠερις

Ιούν 23, 2020

Πάνω στη συζήτηση η Ρένια Λουϊζίδου έκανε αποκαλύψεις για την επιτυχημένη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στην τηλεόραση μετά από 15 χρόνια.

«Στην αρχή ζορίστηκα. Αισθανόμουν ότι έχω μεγαλώσει πολύ. Αισθανόμουν ότι θα είμαι φαιδρή προσπαθώντας να πιάσω το νήμα δεκαπέντε χρόνων πριν.

Αν ήμουν ο Πώποτας που στο σίριαλ είναι βαρύς ακόμη και όταν ήμασταν νέοι, θα ήταν αλλιώς. Εγώ όμως έκανα τη Χαρά. Έναν νεανικό, ζωηρό άνθρωπο. Αυτά τα πράγματα δεν τα φέρω με τον ίδιο τρόπο μετά τα 50 σε σχέση με την περίοδο που ήμουν 37.

Τα παιδιά όμως έγραψαν ένα σενάριο που δεν είναι η επόμενη μέρα, είναι 15 χρόνια μετά. Η Χαρά είναι πλέον καταλαγιασμένη και η τρέλα και η φουρτούνα έχει μεταφερθεί στην κόρη. Από εκεί και πέρα όλα καλά. Η αλήθεια είναι ότι με καταθλίβει να γυρνάω στο παρελθόν. Υπήρχε όμως πραγματικά μια ιδέα.

Όταν πρωτομιλήσαμε με το Χάρη η πρώτη μου αντίδραση ήταν “πώς θα βγω εγώ με το μίνι; Πας καλά;”. Όταν μου περιέγραψε όμως το κόνσεπτ κατάλαβα ότι όλες οι συγκυρίες ήταν θετικές» εξήγησε η Ρένια Λουϊζίδου.

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω βίντεο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *