Χυτήριο: Η Συνέντευξη Τύπου για τις παραστάσεις κι η αγανάκτηση του Χατζάκη

Μουσική Τηλεόραση

Οι συντελεστές υποδέχθηκαν τους δημοσιογράφους στην αυλή του θεάτρου Χυτήριο και μίλησαν για όσα θα δούμε και όχι μόνο.

Χυτήριο: Η Συνέντευξη Τύπου για τις παραστάσεις κι η αγανάκτηση του Χατζάκη

Σήμερα 30/6/2020 πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου για τις παραστάσεις «το Δάνειο» και «Το Υπέροχό μου Διαζύγιο» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά και το gossip-tv ήταν εκεί.

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μυλωνάς καλωσόρισε τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και ξεκίνησε, λέγοντας: «Προσπαθούμε να βάλουμε μπροστά τις μηχανές μέσα σε αυτήν την συγκυρία. Κάνουμε δυο έργα που τα έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη, γιατί πρόκειται για κωμωδίες. Το “Δάνειο” έχει να κάνει με την Ελλάδα και την οικονομική κρίση και από την άλλη έχουμε το “Υπέροχο Διαζύγιο” με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου που συνεργαζόμαστε για πρώτη φορά», είπε και τόνισε πόσο χαρούμενος είναι για τη συνεργασία του με τον Σωτήρη Χατζάκη, με τον οποίο θα παρουσιάσουν από κοινού το “Δάνειο”.

Έπειτα, τον λόγο πήρε ο Σωτήρης Χατζάκης: «Χαίρομαι που είστε εδώ και είστε καλά. Με τον Δημήτρη έχουμε μια πολύ έντονη, περίεργη και παράδοξη σχέση. Κατά έναν περίεργο λογο μου παίρνει όλο τις γυναίκες», είπε με χιούμορ και συνέχισε, μιλώντας για όσα θα δούμε να διαδραματίζονται στη σκηνή και αναφέρθηκε στον ρόλο του, καθώς θα ενσαρκώσει έναν διευθυντή τράπεζας, ο οποίος χαρακτηρίζεται από έπαρση και μέσα από μια παρεξήγηση με τον πελάτη που θέλει ένα δάνειο, ξεκινά μια κωμωδία αλλά με νοήματα και πνευματικότητα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι το “Χυτήριο” ήταν κάτι που ξεκίνησε εκείνος, όχι όμως μόνος, και επανέρχεται μετά από χρόνια, υπογραμμίζοντας ότι συγκινείται που επιστρέφει. Κάπου εκεί, όμως, δήλωσε αγανακτισμένος με την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να βγάλει τα καλλιτεχνικά από την πρώτη Λυκείου, πετώντας τις βολές του για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το Υπουργείο Πολιτισμού τον χώρο του θεάτρου. Μάλιστα, σε άλλο σημείο είπε πως το γεγονός ότι πλέον οι παραστάσεις προβάλλονται διαδικτυακά είναι κάτι που θα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *