Γιασμίν Λεβί: «Ήταν όνειρο μου να συνεργαστώ με τη Χαρούλα Αλεξίου»

Ακούσαμε Μουσική

Πάνω από τον νεροχύτη, την ώρα που έπλενε πιάτα, επισκέφθηκε η έμπνευση τη Γιασμίν Λεβί. Εκεί σκαρφίστηκε τη μελωδία νια το τραγούδι” «This Shadow», ένα σπαραξικάρδιο ντουέτο με τη Χαρούλα Αλέξιου, το τελευταίο ίσως ηχογραφημένο κομμάτι που θα ακούσουμε με τη φωνή της σπουδαίας Eλληνίδας ερμηνεύτριας, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση. Είχε φυσικά προηγηθεί ένα ολόκληρο παιχνίδι της μοίρας.

Γιασμίν Λεβί: «Ήταν όνειρο μου να συνεργαστώ με τη Χαρούλα Αλεξίου»

Η ισραηλινή τραγουδίστρια, Γιασμίν Λεβί, μίλησε για το ντουέτο της με τη Χαρούλα Αλεξίου και αποκάλυψε πως έβαλε τα κλάματα μετά την ανακοίνωση της Ελληνίδας ερμηνεύτριας πως αποσύρεται από το τραγούδι.

Οπως εξηγεί η δημοφιλής στη χώρα μας ισραηλινή ερμηνεύτρια: «Μεγάλωσα με τη φωνή της Χάρις Αλεξίου, ήταν τόσο μεγάλο μου όνειρο το να συνεργαστώ μαζί της που δεν τολμούσα καν να ξεστομίσω αυτή την επιθυμία μου. Πριν από δέκα χρόνια περίπου είχε έρθει σε μια συναυλία μου, μιλήσαμε λίγο και από τότε διατηρήσαμε μια επαφή, γίναμε κατά κάποιον τρόπο φίλες, και πάντα μου έλεγε τι ωραία που θα ήταν να δουλέψουμε μαζί αλλά θεωρούσα ότι απλώς ήθελε να με κάνει να νιώσω καλά, δεν την έπαιρνα στα σοβαρά. Για εμένα είναι “la maestra”.

Πριν από έναν χρόνο, ίσως και λίγο παραπάνω, ο σύζυγος μου πρότεινε να της στείλω ένα e-mail όπου θα της ζητούσα να ερμηνεύσουμε ένα τραγούδι μαζί. Του είπα ότι φοβόμουν πως δεν θα μου απαντούσε καν, αλλά εκείνος επέμενε. Στο τέλος με έπεισε, είπα στον εαυτό μου ότι μια ζωή την έχουμε, δεν υπάρχει λόγος για τέτοιους δισταγμούς. Της έστειλα το e-mail, όμως δεν έλαβα καμία απάντηση. Δεν απογοητεύτηκα γιατί ήμουν προετοιμασμένη για αυτό το ενδεχόμενο. Λίγο καιρό μετά, αποφασίσαμε με τον άνδρα μου να κοιτάξουμε πάλι τι της γράψαμε. Τότε συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε χρησιμοποιήσει λάθος e-mail address. Ξαναστείλαμε την πρόταση στη σωστή διεύθυνση ηλεκτρονικού…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *