Αποκάλυψη Έλληνα καλλιτέχνη: «Από τα 140 κιλά, πήγα στα 80»

Μουσική

«Είμαι ένας άνθρωπος που όταν ήμουν 17 χρονών είχα φτάσει τα 140 κιλά και δεν έβρισκα ρούχα να φορέσω. Έχω μέσα μου κάποια απωθημένα και δεν με ενοχλεί πια να το λέω. Είχα κάποιες σκέψεις για την εικόνα που ήθελα να προβάλω προς τα έξω και δεν μπορούσα να τις υποστηρίξω.

Αποκάλυψη Έλληνα καλλιτέχνη: «Από τα 140 κιλά, πήγα στα 80»

Την τεράστια αλλαγή που ήρθε στη ζωή του μετά την απώλεια πολλών κιλών αποκάλυψε γνωστός Έλληνας καλλιτέχνης ο οποίος όπως είπε απαλλάχθηκε από πολλούς φόβους του. 

Τώρα πια είμαι πιο απελευθερωμένος. Ως παιδί δέχτηκα πολύ bullying. Ξέρεις, τα παιδιά δεν είναι αθώα. Πάντα επικρίνουν κάποιον που διαφέρει και αυτό το ένιωσα στο πετσί μου» είπε μεταξύ άλλων ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας στο Downtown.

Ο γνωστός καλλιτέχνης και θεατρικός παραγωγός Μαυρίκιος Μαυρικίου συνέχισε λέγοντας:

«Έτσι, απελευθερώθηκα χάνοντας τα κιλά, από τα 140 πήγα στα 80 και έδιωξα πολλούς φόβους και προκαταλήψεις από πάνω μου. Δεν με νοιάζει τι θα σχολιάσει ο άλλος όταν εγώ πάω σε πρεμιέρα με μια γούνα. Κανείς δεν μπορεί να σε ενοχλήσει, εκτός αν του το επιτρέψεις εσύ.

Σαφώς υπάρχουν φθόνος και ζήλια και αυτό θέλει ανθρώπους δίπλα σου να σε αγαπάνε και να σε στηρίζουν. Το έχω μάθει. Και εμένα με στήριξαν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *