Καφέ της Χαράς: Γάμος στο Κολοκοτρωνίτσι – Ποιοι παντρεύονται;

Ακούσαμε Σχέσεις

Ευχή όλων είναι να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα επεισόδια, προκειμένου να συνεχιστεί π προβο­λή της σειράς ακόμα και στο ενδεχό­μενο μιας δεύτερης καραντίνας.

Καφέ της Χαράς: Γάμος στο Κολοκοτρωνίτσι – Ποιοι παντρεύονται;

Καφέ της Χαράς: Το Κολοκοτρωνίτσι καμία επιδημία δεν μπορεί να το επηρεάσει. Οι πάντα αγα­πημένοι του «κάτοικοι» βρίσκονται εδώ και δύο μήνες, ξανά, στις επάλξεις, κρατώντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αμείωτο μετά φωτογραφικά στιγμιότυ­πα που ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύ­ωσης.

Οι τηλεθεατές που στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν έδειξαν ξεκάθαρα την προτίμηση τους στο Καφέ της Χαράς, περιμένουν με κομμένη την ανάσα τη συνέχεια στις σχέσεις όλων… αλλά και τις νέες αφίξεις του χωριού που θα φέρουν ακόμα μεγα­λύτερη αναστάτωση στους Κολοκοτρωνιτσιώτες και τις Κολοκοτρωνιτσιώτισες.

Παρόλο που οι περισσότεροι περι­μένουν την εξέλιξη στη σχέση της Στέλλας με τον ισχυρό άντρα του χωριού, τον Περίανδρο Πώποτα. σε πρώτο πλάνο θα δού­με τον Μόνο με την Αρετή. Παρόλο που εκείνος δεν είναι απόλυτα σίγουρος για τα συναι­σθήματα του και έχει αρχίσει να έρχεται κο­ντά με τον παιδικό του έρωτα τη Βάλια Χάσκα, τελικά, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Αρετή, το γιατρό του Κολοκοτρωνιτσίου. Και αν νομίζετε πως η Βαλια θα μείνει μακριά και ανεπηρέαστη από το γεγονός, κάνετε λάθος.

Η κόρη της Χαράς, που άνοιξε ξανά το καφέ, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μυστήριο. Συγκεκριμένα, θα εί­ναι η κουμπάρα του ζευγαριού, θα ολοκλη­ρωθεί όμως το μυστήριο που διακαώς επιθυμεί η νύφη; Όλα είναι έτοιμο και άψογα οργανωμένα. Στην εκκλησία δεν έχουν φτάσει μόνο οι καλεσμένοι αλλά και το μελλόνυμφο ζευγάρι. Όμως, κάποιοι δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνιση τους και αυ­τοί δεν άλλοι από τον Περίανδρο, τη Στέλλα και τη Χαρά που έχει επανέλθει δριμύτερη στο χωριό. Ο Μάνος αναζητά με το βλέμμα του τον πατέρα του αλλά δεν τον βρίσκει πουθενά. Παρακαλεί όλους να κάνουν λίγο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *