• Πε. Ιαν 21st, 2021

Κωνσταντίνου και Ελένης: Και όμως ήταν remake άλλης, προγενέστερης σειράς!

ByΠερις

Αυγ 8, 2020

Η συγκεκριμένη σειρά είχε τον τίτλο “Εξ αδιαιρέτου” και είχε προβληθεί για πρώτη φορά το 1992, όμως δεν σημείωσε την αναμενόμενη επιτυχία και ολοκληρώθηκε σε 26 επεισόδια.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Και όμως ήταν remake άλλης, προγενέστερης σειράς!

Και ποιος δεν έχει δει έστω και μία σκηνή της αγαπημένης κωμικής σειράς του ANT1 Κωνσταντίνου και Ελένης το οποίο όμως, δεν ήταν πρωτότυπο σενάριο της Άννας Χατζησοφιά αλλά remake μίας παλιότερης σειράς που είχε προβληθεί στην ΕΤ1. 

Η ιστορία του σεναρίου του Εξ αδιαιρέτου που θα διαβάσετε, θα σας φανεί γνώριμη μιας και είναι -με λίγες παραλλαγές- ίδια με εκείνη του Κωνσταντίνου και Ελένης. Δύο άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι, μία σχεδιάστρια μόδας και ένας τεχνοκράτης που έχει ζήσει πολλά χρόνια στην Αμερική, κληρονομούν εξ αδιαιρέτου μία μονοκατοικία της Κηφισιάς αξίας 600 εκατομμυρίων δραχμών.

Η κληρονομιά, όμως, πέρασε σε αυτούς μόνο για ιδιοκατοίκηση, καθώς κανείς από τους δυο τους δεν επιτρέπεται να πουλήσει το μερίδιό του. Σας θύμισε κάτι; Εντάξει, με ελάχιστες αλλαγές, προφανώς από την ίδια την Άννα Χατζησοφιά και τον Χάρη Ρώμα, μετατράπηκε σε ένα δυνατό σενάριο για τη σειρά στον ΑΝΤ1 που… τίναξε την μπάνκα στον αέρα σε ό,τι αφορά τα ποσοστά τηλεθέασης.

Δείτε το βίντεο με το πρώτο επεισόδιο της σειράς Εξ Αδιαιρέτου που είχε προβληθεί στην κρατική τηλεόραση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *