• Σα. Ιαν 23rd, 2021

Ουρές έξω από τον Βέρτη για θερμομέτρηση! (video+pics)

ByΠερις

Αυγ 14, 2020

Το νυχτερινό κέντρο είναι το πρώτο που ο επιχειρηματίας μαζί με τον καλλιτέχνη αποφάσισαν να αλλάξει ωράριο και να ξεκινάει το πρόγραμμα το απόγευμα για να τελειώνει στις 12,00 το βράδυ, όπως ορίζουν τα νέα μέτρα.

Τεράστια ουρά έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης σημειώθηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα από νέους που περίμεναν υπομονετικά για να περάσουν την είσοδο του μαγαζιού. 

Έτσι, σήμερα το απόγευμα, από νωρίς είχε αρχίσει να δημιουργείται έξω από το συγκεκριμένο μαγαζί μεγάλη ουρά από νεαρούς που ήθελαν να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Όμως, προηγουμένως, έπρεπε να τηρήσουν όλα τα μέτρα προφύλαξης για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού. Έτσι, τηρούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους στην ουρά, ενώ κατά την είσοδό τους στο κέντρο έπρεπε να θερμομετρηθούν.

Επίσης, υπάλληλοι του μαγαζιού χωρητικότητας περίπου 1700 ατόμων -που όμως με τα νέα μέτρα επιτρέπεται να υποδεχτεί μόλις 550 άτομα- ενημέρωναν τους νεαρούς για τους κανόνες που έπρεπε να τηρήσουν κατά τη διασκέδασή της.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ιστότοπο Seleo σε κάθε τραπέζι υπήρχαν αντισηπτικά και τηρούνταν στο ακέραιο όλοι οι κανόνες για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με εικόνες έξω από το νυχτερινό κέντρο νωρίς σήμερα το απόγευμα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *